Ovitrelle a clostilbegyt, máte někdo zkušenost?

gramli
20. zář 2018

Ahoj holky, uz vic jak 16 medicu se snazime o miminko a stale to nejde. Veskere vysetreni mame oba s manzelem v poradku, tak dr nasadila clostilbegyt a pak pichla ovitrelle, otehotnely jste nekdo po tehle kombinaci?

lucik253
20. zář 2018

Ahoj, ja brala clostilbegyt nejdriv 1-0-1 a nic,tak pak jeste 2-0-2 a zas nic...tak uz sem sla do caru.
Pritel v poradku a ja no ovulace a dozrani vajicek nic 😒 budu ted zacinat pichat Gonal a ceka mne Ivf 😔

gramli
autor
20. zář 2018

@lucik253 ja prave brala clostyl 1-0-1 minuly cyklus a nic, tento jsem brala zase 1-0-1 a k tomu pichnuta injekce ovitrelle a ted cekam a doufam

alilisi
20. zář 2018

S ovitrelle zkusenosti nemam, ale syna mame na prvni pokus s clostikem.. jelikoz snizuje sliznici, brala jsem jeste fertipronu na doporuceni lekare, ktera je volne prodejna v lekarne.. delali ti folikulometrii?

gramli
autor
20. zář 2018

@alilisi ano delali, 12DC folikuly 14mm,15DC folikuly 20mm a 22mm a pichnuta ovitrelle, dnes jsem 18DC tak cekam a doufam😊

gramli
autor
20. zář 2018

@alilisi jo a beru femibion jednicku😊

alilisi
20. zář 2018

@gramli tak to je dobre..moc drzim palce ☺☺☺

natysnovec
20. zář 2018

@gramli Ahoj ano...otehotnela a brala sem jeste i duphaston.A v ted v pondeli jdu na vyvolavaci porod❤❤❤🍀🍀🍀🍀🍀drzim pesticky....

gramli
autor
20. zář 2018

@alilisi moc dekuji, po tech mesicich snazeni uz jen doufam a verim

gramli
autor
20. zář 2018

@natysnovec moc dekuji za tvuj prispevek, zase mam nadeji! Moc gratuluji at vse dobre dopadne!

natysnovec
20. zář 2018

@gramli ale pozor...ovitrell ma v sobe hcg...taak opatrne aby jsi si nemyslela ze jo a pak ne.Ale drzim palecky a posilam❤pro stesti...

gramli
autor
20. zář 2018

@natysnovec vim o tom, rikala me to gyndarka. Ale nevim jak dlouho se drzi v moci hcg z ovitrelle, jelikoz nevim jestli vydrzim netestovat celych 14 dni az do zacatku ms😂

natysnovec
20. zář 2018

@gramli ja ti neco povimm ja to mela takhle...9.1 injekce a 19.1. jsem mela 1-2...

merope
20. zář 2018

Jestli si dobře pamatuji, tak ovitrelle jsem měla vždycky na dozrání folikulů, ale u mě v rámci IVF-ka. Nicméně co vím, tak to zpravidla zkouší ještě "přirozeně", pokud to vypadá na problémy s ovulací, tak je to takto. Když jsem chodila na IUI (inseminace), tak se píchalo taky něco na přesné donačasování ovulace (nevím, zda ovitrelle nebo něco jiného, podobného).

Každopádně je to standardní postup - nejdřív zkusit, zda se nepodaří jenom s podporou hormonů, pak případně IUI a pokud nejde, tak IVF. Já skončila až u darovaných oocytů.

gramli
autor
21. zář 2018

@natysnovec teeda tak to byla rachlost😊😊

gramli
autor
21. zář 2018

@merope jj uvidime, ja doufam, ze nedojde az k IVF, ze se nam podari co nejdrive a pouze za pomoci hormonu, moc bych si to prala ale uvidime no😊

biedronca
21. zář 2018

@gramli Kočko, testuj až opravdu za 14 dní od Ovitrelle. Jelikož i 10- 12DPO můžeš mít slabou čárku na testu, z toho Ovitrelle. At pak nejsi zklamana... Ja měla prece 14dpo mini dušíka, a to uz Ovitrelle nebyl.

natysnovec
21. zář 2018

@gramli jj narodi se nam dalsi holcicka....je to fajn...Musis doufat...😉😉😉

gramli
autor
21. zář 2018

@biedronca No budu to muset vydrzet! Ale vis jak je to tezke, snad se nam konecne podari!

gramli
autor
21. zář 2018

@natysnovec jeee tak moc ti zvidim❤️ Snad i na nas ceka ten zazrak❤️

natysnovec
21. zář 2018

@gramli musis verit🍀🍀Drzim palecky

biedronca
21. zář 2018

@gramli No tady ti bohužel nic jiného nezbyva, protože ikdyby sis udělala test už za 12 dní pořád tam může být minidušík z Ovitrelle, a nemá to fatk zadnou vypovídací schonpst.
PO 14ti dnech už je ten vysledek jako - definitivní, že víš ANO - NE.

merope
21. zář 2018

@gramli Záleží i kolik ti je let - pokud málo (do 35), tak vás klidně doktoři nechají zkoušet, po 35 bych zkusila pár cyklů a šla do něčeho "silnějšího" (ta šance letí šíleně dolů - sama jsem viděla - pořádná blastocyta při cyklech před čtyřicítkou, po čtyřicítce už nic nebo cosi méně kvalitního, šla jsem pak do darovaných a všechno si musela platit, do 39 ti to platí pojišťovna, máš jen menší doplatky).

gramli
autor
21. zář 2018

@biedronca Já vím, že musím počkat a vydržet ale znáš mě😀 Pořád nedočkavá:-/

gramli
autor
21. zář 2018

@merope Mám čerstvě 26 let a snažíme se od loňského května. Ale zkusíme to naposledy příští cyklus a pak už jdeme do CAR, nebudu čekat na zázrak, který třeba ani bez jejich pomoci nepřijde.

merope
21. zář 2018

@gramli Tak jít do CAR, tím nic nezkazíš - oni stejně vezmou, co jsi zkoušela, podívají se na vyšetření, co máš, možná doporučí i další a ve 26 jsi dost mladá na to, aby se to podařilo, pokud tam není žádný zásadní problém.

jednaholkaa
21. zář 2018

@gramli A ty nemas bez clostilu ovulaci? Jestli ovulujes prirozene tak clostil bych asi nebrala.. Ale predpokladam ze ne, kdyz ti ho doktorka napsala. Ja mela jednou ovitrelle a bylo to k nicemu. Otehotnela jsem pak prirozene bez hormonu.. Clostilu jsem se bala, protoze ovuluju a prave jsem nechtela dvojcata :D

gramli
autor
21. zář 2018

@jednaholkaa ovulaci bez clostylu jsem mela snad 2x jinak vubec a navic cykly jednou 35 dni,jednou 40 dni, jednou 50 dni. Ted dvakrat closytl a jednou k tomu ovitrelle a ovulka potvrzena v obou cyklech a hlavne 31 dc prisla ms takze v tomhle super

jednaholkaa
21. zář 2018

@gramli Tak to jo... Me jeste taky na srovnani cyklu pomohl Inofolic. Po tom jsem mela MS jak hodinky po 28 dnech..

gramli
autor
25. zář 2018

@jednaholkaa
@merope
@natysnovec
@alilisi Ahoj holky, tak jsem ze zvědavosti udělala včera odpoledne a dnes z ranní moči tt a ani dušík, takže to vypadá, že ovitrelle už v moči není. Dnes jsem 8 dní po píchnutí ovitrelle🙂 Takže teď už budu jen čekat jestli dorazí MS nebo ne

slunecnice604
29. lis 2018

@gramli tak jak jsi dopadla?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru