Holky je vůbec možné otěhotnět před či těsně po MS? Stalo se to některé???
já jsem otěhotněla sedmý den cyklu..takže u mě to byl čtvrtý den po menstruaci 😉
Moje kamarádka otěhotněla den po ms 😉
ahoj, nám se to povedlo pár dní před MS, půl roku nic a v době, kdy jsem to fakt nečekala, se to povedlo, možná jsem měla déle ovulaci, možná psychika, že jsme na to nemysleli, když to bylo v době, kdy je malá pravděpodobnost 🙂
Jasně, že to jde, já mám teď ovulaci každý měsíc v jinou dobu, ale často je hned po MS 😉 Jsou holky, co mají ovulku i během MS..
ahojky! já otěhotněla pár dní před menzes. normálně mám ovulku 14.den a najednou ejhle... 😉
Ahojky tak já sem otěhotněla při prvním dítku hned po MC takže 9DC MC sem mívala 7-8dní takže opravdu hned po MC a druhé je zase opak otěhotněla sem až tak 20DC🙂)
Ano, stalo se mi to 🙂 ... když mi končila MS a máme kluka 😉
Já otěhotněla 5 dní před ms..holt Gaussova křivka určuje jen největší pravděpodobnost otěhotnění v polovině cyklu, ale tělo si může ovulovat kdykoliv...
5 den po MS jsem otěhotněla. Myslím, že každá žena je jiná...některá může před MS, jiná po MS.
jedna moje kamaradka otehotnela 7dc, jina zase 28dc ;)
Ano, stalo - 1-2 dny po 😉
Záleží jak dlouhý má kdo cyklus. Když krátký, může být ovulka brzy, klidně pár dní po skončení MS. A někdo si na ni musí zas počkat, třeba já i 31 dní - to už má normální člověk většinou MS 😅
Určitě to jde, já jsem měla cyklus 35 dní dlouhý a otěhotněla jsem (s největší pravděpodobností) 31. den cyklu 😉
chtela bych se zeptat jestli muzu otehotnet hned po menses
já otěhotněla taky do týdene po MS
Já otěhotněla s největší pravděpodobností hned den po🙂
s největší pravděpodobností jsem otěhotněla taky těsně po ms
me řikala u gynekoložky zdr. sestra že otěhotnela hned po menstruaci.
ano, poslední dítko je ze 7DC 😀 prej neplodný dny... u nás teda ne 😀
já zas otěhotněla před..taky v ty rádoby neplodné dny :D
Moje segra otehotnela dokonce pri MS a ja druhe dite tyden pred MS.
Ja otehotnela se synkem asi tak 12hod pred MS 😀 Manzel pry, ze se nic nemuze stat 😀 😀 😀 😀
Dobrý den mam dotaz...vyspala jsem se s pritelem (jsme spolu kratce) 😀 😀 21.unora mmi zacinali mesicky...no a 24.unora mi skoncily....a my se ten den co to skoncilo se spolu vyspali a on se do me dvakrat udelal...tak mi poradte...jestli muzu bejt tehotna??
tak já si myslím, že vždycky jde o brzkou nebo pozdní ovulaci, přičemž luteální fáze zůstane stejná, takže se to prostě povede. jednoduše ale musí bejt to vejce. čas od času se prostě stane, že se cyklus rozhodí a vy máte ovulaci jindy než obvykle, což třeba bez měření BT často ani nepoznáte... určitě bych to nenazývala neplodnýma dnama!
@ela_21 tak poradím ti - můžeš i nemusíš! 😀 😉
já nikdy jinak 🙂
Zdravim.
Ja vzdycky tesne pred menstruaci, mam ovulaci ke konci cyklu.
Já měla cykly klasika 28-30 dní a vždy jsem otěhotněla těsně před MS, tak jsme vždy čekali jak mimi poroste a jestli je vše v pořádku a bylo 😀
Ahojky všem 🙂 tak jestli je to pravda, tak tě pic 😀 Celkem jsme se nechali s přítelem unést 3x před MS a jednou po... O víkendu jsem měla několikrát zvláštní křeč, jak při menzes a bolest v kříži, a od neděle mi je šoufl 🤐 Od včera baštim mamavit, protože jsme se právě o víkendu bavili o tom, že to necháme náhodě, ale že nejprve se nadopuji vitaminy a hlavně kys. listovou a železem co mi chybí... od prvního unešení to bude 14 dní, ale i tak si myslím, že to je ještě brzy si dělat test... co vy na to? 🙂
nám se zadařilo 3 dny před...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj tak mě skončili měsíčky 29.12.2010 a zacatkem unora tohoto roku jsem se tusila ze jsem tehotna test vysel a doktor mi to potvrdil 5 tyden tehu takze jsem otehotnela hned po mentruaci taky jsem tomu neverila ale jako a Terezka bude zivi důkaz 🙂 🙂