Je tu někdo, kdo otěhotněl v té době, kdy ještě nepřišla MS od předchozího porodu? Jak dlouho to bylo po předchozím porodu? A jak se pak vypočítává termín porodu dle MS? 🙂 Jen tak pro zajímavost. Děkuji
Já taky, cca 16 měsíců od porodu. Přestala jsem kojit, ale ms se nedostavila, protože jsem hned otěhotněla. Stáří bylo také určeno jen dle UZ.
Sousedka otehotnela osm mesicu po prvnim porodu (ms nemela) a kamaradka otehotnela rok po porodu (taky ms jeste nemela). U sousedky nevim, ale kamaradce bylo stari urceno taky dle utz.
Ano, já. 15 měsíců od porodu, stáří určeno podle UTZ, podle MS se nevypočítává
Já otěhotněla bez ms, a termín se vypočítal podle velikosti mimi.
Také jsem otěhotněla bez ms 18mesicu po porodu poté co jsem přestala kojit. Jak píšou holky staří plodu se určilo dle ultrazvuku. Jen byla sranda to zjistit v 9tem týdnu ze jsem vlastně těhotná. 🙂 To mě náhodou napadlo udělat si test protože mi bylo celkem dost špatně :D
A spinily jste třeba u toho? U uhnizdovani? Já dostala "MS" na den, což se mi stalo u syna a byla jsem těhotná..
Já si to nepamatuju přesně, ale myslím že jeden den jsem špinila. A pak zas nic, tak jsem si říkala jak mi to zase blbne... Navíc dva dny potom test negativní... No ale asi za dva týdny jsem udělala test znova, a byl už pozitivní 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja, muselo se zadarit cca 3 mesice po porodu. Termin porodu dle MS nemam, jen dle ultrazvuku.