Ostala som úplne sama, pár týždňov tehotná

fufonka
14. dub 2015

par tyzdnov tehotna a som na to uplne sama ziadna podpora rodicov o partnerovi ani nehovoriac ☹ vobec neviem co dalej :/

lv
14. dub 2015

Co se stalo? Rozchod? To je mrzute, ted když děláš miminko..

fufonka
autor
14. dub 2015

@lv rozchod zatial nie ale to kedy odidem je asi otazka par dni.. neustale pocuvam ako mam v sebe hnus a taketo skarede veci :/ som z toho uz uplne labilna :/

dominikato
14. dub 2015

To je mi líto :(

sara84
14. dub 2015

Nejsi sama, mas mimi v brise,a to te potrebuje! A takovy dar je treba strezit a opatrovat, a jestli o nej partner nestoji, tak si ho nezaslouzi! Bude to mazec, zvladnout vsechno, to urcite, ale mrnous za to stoji! A nic neni tak cerne,jak to v prvni chvili vypada, rada bych ti dodala nejak odvahu a silu 🙂

zo_ja
14. dub 2015

Pomoc třeba tady http://www.poradnaprozeny.eu/
Poradí s úředníma věcma, pomůžou sehnat věci na mrňouse atp.
Jsou třeba i takováto zařízení http://www.kolpingpraha.cz/azylovy-dum/ nebo vyhledat heslo "domov pro matky s dětmi" a připsat ještě potřebné město. Taky pomůžou adaministraitnvě, úředně, dávky ap. Azylák není sice kdovíjaká výhra, ale pokud není kde být, tak lepší než nic.
Určitě budeš mít nárok na nějaký dávky.
Když se budeš snažit, lidi Ti pomůžou. Mám dost kámošek, který spoustu věcí po dětech lifrujou holkám v podobný siutaci, resp. klidně i do rodin, kde není moc peněz.Spousta lidí takhle daruje rádo.
Zdravé mimino, pokud kojíš, nemá šílený náklady.
Zajdi do nějaký poradny, ať víš, jaký jsou možnosti, co a jak. Velmi pomůže, když je komu zavolat a je nějaká perspektiva.

Když to otočím, nechci tím argumentovat ani zlehčovat Tvoji situaci, ale nejseš v utečeneckým táboře, kde není dost jídla a vody, seš v ČR, kde se hladem neumírá a stát je sociálně štědrý. Všechno se dá nějak vyřešit, líp nebo hůř, náročně hodně nebo míň, ale neznám nikoho, kdo by litoval, že to pro svý dítě udělal, naopak jich je ovšem hodně.
To dáš.
Spousta z nás je v těhotenství labilních i s dobrým zázemím, nedivím se Tí!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru