Ahojky, prosím vás poraďte mi, potřebuji nebo potřebuji 😀.. chtěla bych nějaký originální dárek jak vyjádřit, že čekáme mimi 🙂 .. příteli a babičkám s dědou, jediné zatím, co mě napadlo, je dřevěná deska a do toho fotka z utz (pokud mi ji dr už dá) 🙂 … losy se mi nelíbí a to mě napadlo narychlo poprosit kamarádku fotografku a dát utz do ruky synovi (2 roky a dát to jako fotku. Příkládám foto té desky 🙂
Příteli to řekni dříve, se zbytkem rodiny bych se neunahlovala, ono pak zamrzí, když to nevyjde.
Jestli nezná teorii velkého třesku, tak se nech inspirovat oznámením od nich 🙂
Poprvé jsme měli obrázek domečku, otevřelo se okénko a tam bylo miminko s bublinou: ahoj babi a tati. Podruhé jsem dala mamce košík ovoce (byla zrovna nemocná) a vzkaz od vnoučete: hádej, jak už jsem veliké. A na avokádo jsem nalepila očička. Pochopila to. 😉 A napodruhé jsem si namalovala na bříško smajlíka a pak prostě se slovy: chceme vám něco říct, zvedla svetr.
@uzivatelkapetra dobře 🙂
Já dělám kalendář. Z jedné straně je nás moc :D Tak to vychází, že každý měsíc jedna rodina má fotky tam. A u měsíce, kdy mám termín, bude fotka z ultrazvuku.🙂
Já bych zohlednila povahu přítele. Nic ve zlém, jen kvůli osobní zkušenosti - popíšu.
Příchod prvního dítěte můj manžel věděl od úplného začátku, na výsledek testu jsme čekali společně. Celé těhotenství jsme prožívali spolu, bylo to hezké.
U druhého jsem se pokusila o originální oznámení....krabice, uvnitř krásně naaranžovaný test, botičky a propriety pro miminko. Pochopil hned, rád byl, ale bylo to takové zvláštní, už jen to, že od začátku jsem těhotenství musela skrývat a čekat na vhodnou příležitost. Dodatečně mi řekl, že mi nechtěl kazit radost, ale tento způsob sdělení mu přišel trapný, dětinský 😀
Z toho důvodu bych zvážila. U babiček a okolí bych taky jen oznámila, žádné ciráty - je to přece o vás, ne o nich 😉
@gingermom přemýšlím už o něčem jiném fakt 😀😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Obliknout synovi tricko s napisem "budu velky bracha" 😉 schvalne za jak dlouho si to pritel precte a dojde mu to 😀 a pro prarodice bych ho vyfotila v tom tricku s obrazkem z utz v ruce 😉 moje dvouleta mi ten obrazek malem zdevastovala nez jsem udelala fotku, ale pamatka to bude krasna a wow efekt u prarodicu zarucen 😉 ta deska vypada hezky, ale prijde mi ve vysledku zbytecna, babicka s dedeckem uz stejne jsou babickou a dedeckem starsiho, a co pak s deskou, ze jo. Neprijde mi to moc eko a udrzitelne, tu desku si pak podle me stejne nikam nevystavi, fotku ano... a wow efekt bude urcite i bez desky 🙂