Ahoj,
měla některá z vás hraniční hned ten první odběr, takže ten test nepokračoval, ale u druhého pokusu už to bylo v pořádku? A kolik jste měly tu hodnotu?
Děkuji 🙂
první lačná 5,1 na druhý den taky lačná 5,1 takže diaporadna a kontroluji si doma cukr 1x týdně glukometrem a co 3 týdny chodím do diaporadny
@phantomek Přišli mi na to na odběrech krve v 11tt. Na lačno 5,3, opakovaný odběr taky 5,3. Jsem na dietě, 3x týdně měřím glukometrem, cca 1x měsíčně chodím do dia poradny.
První lačná 5,12, druhá 5,0. Další hodnoty v pořádku. Takže podle nich vše o.k. Miminko v pořádku, narozeno 37+0 váha 3100g, takže v termínu by měl tak 3800g.
Taky jsem napoprvé neprošla. I když by se to nemělo, tak před druhým odběrem jsem večeřela dietně a pak už jsem prošla a těhotenství bylo zcela ok
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
První lacna 5,3 za týden 5,1. Ale za ten týden stihli snížit limit právě na těch 5,1, takže mě poradna neminula 😒