Ahoj holky prosím zítra jdu na poslední odběry krve a zapoměla jsem se zeptat jestli musím na lačno nebo ne :( Nevíte někdo? Děkuji!
Děkuji moc!
Uz jsem na krvi byla a taky jsem nemusela byt na lacno.
Já jdu příští utery a musím byt na lacno ☺
Jeee tak teď nevím 😄
@tereza1995 Na lačno být nemusíš. Mě dr. přímo řekla, že můžu přijít až dopoledne,že nemusím být lačná a výsledky ok.
@tereza1995 ja pujdu ve 31 tt a bylo mi vyslovne receno ze se mam napapat 🙂
Odběry jsem podstoupila včera odpoledne,takže určitě na lačno není třeba
Byla jsem před 3 týdny na lačno :D
Tak třeba to každý doktor bere jinak... mně třeba chtěla brát krev na minule kontrole, ale protože jsem byla najezená, nešlo to. Takže teď proste nesmím zapomenout a přijet na lacno, protože je to poslední kontrola, než si mě převezme porodnice. (Budu v 38 tydnu)
Já také nalačno být nemusela 🙂
Jde o odběr krevního obrazu kvůli chudokrevnosti. Lačnění není potřeba, výsledek neovlivní.
Ahoj holky, já jdu příští týden na kontrolu a první odběry a jsem objednaná až na 11:40. Doufám teda, že na lačno být nemusím. Co je vhodné před odběry sníst nebo naopak nejíst? Přiznám se, že mi krev nebrali ani nepamatuju, takže už jsem všechny poučky zapomněla...
@martulka6188 ja jsem byla min. tyden. To jsem mela odbery na zelezo a neco.... ve 31 tt a byla jsem normalne oo snidani. Sla jsem na 9:15... kdyz jsem domlouvala termin primo mi sestra rekla ze mam prijit napapana 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jdu příští týden a na lačno být nemusím 🙂