Odběr plodové vody. Je lepší zajistit si odvoz?

pupisek262014
28. únor 2024

Holky ahoj potrebuju radu. Čeká mě odběr plodové vody, odešli jste po svých, nebo je lepší zajistit si odvoz. Diky

lencaa11
28. únor 2024

@pupisek262014 uricte odvoz a hlavně hodně odpočívat a žádná námaha klidový režim držím palečky ☘️☘️

nikolite
28. únor 2024

@pupisek262014 určitě zajistit odvoz. Jako nic tě bolet nebude , ale kvůli bezpečí miminka máš mít 14 dní klidový režim. První 3 dny opravdu nic nedělat.

ivkasolavova
28. únor 2024

Já jsem šla normálně po svých , měla jsem odvoz kvůli podpoře manžela ale zvládla bych to sama. Nic tě bolet nebude po zákroku

berynka
28. únor 2024

@pupisek262014 po odběru jsem cekala jeste na chodbe,odvoz byl samozřejmost.Pak jsem si tyden brala neschopenku a první tři dny jsem fakt ležela a chodila jen na wc.

holubinka
28. únor 2024

@pupisek262014 Určitě odvoz. Já jsem byla dvakrát - poprvé to bylo úplně v pohodě, nic nebolelo, asi bych to zvládla odejít pěšky, druhý den jsem šla normálně do práce. Ale při druhém těhotenství o pár let později to bylo úplně jiné - bolelo to šíleně, bylo mi zle, i cesta autem byla utrpení, cítila jsem každé drncnutí, pěšky bych nikam nedošla ani náhodou. A několik dní jsem pak musela ležet.
@ivkasolavova Takže že o tom nebude ani vědět a v pohodě odejde po svých bych úplně neslibovala, může to tak být, ale taky nemusí.

merope
28. únor 2024

Rozhodně odvoz!!! Po odběru plodovky se udává cca 1% potratů, což je přesně o tom, že pak holky šly courat do města. Uvědom si, že budeš mít vlastně "díru v děloze", ta je narušená, nechceš ohrozit mimi. Budeš se cítit v pohodě, nic to není - ale o to je to "nebezpečnější" - neustále si uvědomivat, že i když ti nic není, musíš odpočívat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru