Holky ahoj potrebuju radu. Čeká mě odběr plodové vody, odešli jste po svých, nebo je lepší zajistit si odvoz. Diky
@pupisek262014 určitě zajistit odvoz. Jako nic tě bolet nebude , ale kvůli bezpečí miminka máš mít 14 dní klidový režim. První 3 dny opravdu nic nedělat.
Já jsem šla normálně po svých , měla jsem odvoz kvůli podpoře manžela ale zvládla bych to sama. Nic tě bolet nebude po zákroku
@pupisek262014 po odběru jsem cekala jeste na chodbe,odvoz byl samozřejmost.Pak jsem si tyden brala neschopenku a první tři dny jsem fakt ležela a chodila jen na wc.
@pupisek262014 Určitě odvoz. Já jsem byla dvakrát - poprvé to bylo úplně v pohodě, nic nebolelo, asi bych to zvládla odejít pěšky, druhý den jsem šla normálně do práce. Ale při druhém těhotenství o pár let později to bylo úplně jiné - bolelo to šíleně, bylo mi zle, i cesta autem byla utrpení, cítila jsem každé drncnutí, pěšky bych nikam nedošla ani náhodou. A několik dní jsem pak musela ležet.
@ivkasolavova Takže že o tom nebude ani vědět a v pohodě odejde po svých bych úplně neslibovala, může to tak být, ale taky nemusí.
Rozhodně odvoz!!! Po odběru plodovky se udává cca 1% potratů, což je přesně o tom, že pak holky šly courat do města. Uvědom si, že budeš mít vlastně "díru v děloze", ta je narušená, nechceš ohrozit mimi. Budeš se cítit v pohodě, nic to není - ale o to je to "nebezpečnější" - neustále si uvědomivat, že i když ti nic není, musíš odpočívat.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pupisek262014 uricte odvoz a hlavně hodně odpočívat a žádná námaha klidový režim držím palečky ☘️☘️