Prosím měl někdo odběr? A vše bylo v pořádku? A jak vám to dělali? Čeká me to ve středu a mám fakt strach. Prý je to horší než odběr plodovky.
Dobrý večer byla jsem na odběru minulý čtvrtek,ležím,břicho mě bolelo cca 3 dny,co Ti vyšlo špatně?Mě podezření 1:130 na Downum syndrom v pátek volali a výsledek negativní,to se mi moc ulevilo.Neboj to zvládneš 🍀
Dělali mi to přes břicho,vše bude v pořádku ❤️
To číslo máš ,aby bylo něco v nepořádku vysoké,bude to určitě v pořádku, dej vědět budu moc držet🤛🤛🤛🙏🍀
Taky jsem byla a vše v pohodě 😉 netrvá to dlouho..a to jsem měla myom a hned prcka. Doktorka měla jen kousek,kde mohla píchnout a zvládla to. Nebojte☘️
Byla jsem dvakrát. Není to vůbec nic hroznyho. Dá se to v pohodě přežít 😊
Tak pokud byla plodovka ok tak bych na tohle vůbec nešla. Můžeš i odmítnout. Mě tlačili do odběru plodovky a odmítla jsem. Sice se pak ke mě chovali jako hovada, protože za mě neinkasovali prachy od pojišťovny za výkon ale když se něco stane, oni nenesou odpovědnost. Pro mě bylo důležité neohrozit miminko. Pokud bych měla riziko potratu po zákroku stejně velké jako na genetickou vadu, podstoupila bych. Ale nebylo, takže pro mě nebylo co dál řešit a jsem ráda, že jsem odmítla. Mám zdravou holčičku 😊
@berushe14 a kdyby byly výsledky špatné, šla bys na potrat? Tohle pro mě byla zásadní otázka. Já byla rozhodnutá miminko si nechat, i kdyby mělo mít postižení. Pokud by mu zjistili vadu neslučitelnou s životem, i tak bych miminko "donosila". Tady je asi důležité nejvíc to, jak to jako matka cítíš ty sama🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@berushe14 byla jsem loni v březnu v gennetu. Nejprve jsem dostala do břicha injekci na znecitlivění, potom hned zavedli odběrovou jehlu, bylo to rychlé, nic mě nebolelo. Po odběru jsem musela asi 30 minut sedět v čekárně než mu dovolili odejít. Manžel mohl být u odběru se mnou.