Ahojte, barvily stě v těhotenství vlasy na blond? Před tehu jsem chodila na odbarvení a následně na to ještě přeliv, výsledná barva zlatavá blond z původně středně hnědo sivé barvy. Mohu i teď? Jsem ve 7 měsíci a mám již šílené odrosty 🙈
@molu18 V těhotentví velmi často špatně chytá barva, tak s tím počítat 😉
Chodila jsem na blond meliry celou dobu a uplne v pohode
asi se to nedoporučuje, ale myslím si, že dneska už jsou ty barvy tak daleko, že to miminku neublíží. Nebo to proberte ještě s vaší kadeřnicí, co vám na to řekne. Ta bude nejlíp vědět o tom ,co používá.
@verunnaj Dobře, budu tomu věřit. Taky jsem našla vyjádření vícero gynekologů i praktických lékařů a kadeřníků, že to nevadí, že to miminko nemůže ohrozit. Myslím, že nikto by si nic takovýho nedovolil tvrdit, kdyby to tak nebylo a ještě k tomu u těhotných, kdy jsou všichni opatrní i víc jak je potřeba 🙂🙋 Těhotná by se měla cítit dobře, být "v pohodě" a ne se trápit kvůli vzhledu..
@molu18 jasně že můžeš 🙂. Vůbec nechápu, jak tomuto může ještě někdo věřit, že se nesmí vlasy v těhotenství barvit 😀. Co se může stát, že vlasy budou reagovat maličko jinak, než předtím, a výsledný odstín tedy bude jiný.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@molu18 Jo muzes 🙂 jediný co, asi bych poprosila o otevřené okno nebo pauzu na čerstvý vzduch při barvení 🙂