Odbarvování vlasů na blond v těhotenství. Můžu?

molu18
27. kvě 2024

Ahojte, barvily stě v těhotenství vlasy na blond? Před tehu jsem chodila na odbarvení a následně na to ještě přeliv, výsledná barva zlatavá blond z původně středně hnědo sivé barvy. Mohu i teď? Jsem ve 7 měsíci a mám již šílené odrosty 🙈

verunnaj
27. kvě 2024

@molu18 Jo muzes 🙂 jediný co, asi bych poprosila o otevřené okno nebo pauzu na čerstvý vzduch při barvení 🙂

martulka88
27. kvě 2024

@molu18 V těhotentví velmi často špatně chytá barva, tak s tím počítat 😉

pavicka
27. kvě 2024

Chodila jsem na blond meliry celou dobu a uplne v pohode

molu18
autor
28. kvě 2024

@molu18 Ach holky, opravdu mohu? Já bych tak chtěla vypadat dobře, takhle se už stydím.. jenomže když na netu jsou různé názory,tak nevím, abych mimču nějak neublížila..

verunnaj
28. kvě 2024

@molu18 neboj se, kadernice používá kvalitní materiály, akorát bych si fakt zasla jen během barvení na chvíli na vzduch 🙂 k miminku se nic špatného nedostane, udělej si ještě hezkou chvilku pro sebe 🙂 jsem v 8 měsíci a taky ještě plánuju návštěvu kadernice 🙂

molu18
autor
28. kvě 2024

@verunnaj Opravdu? Stě kadeřnice? Když já se i bojím i chci vypadat dobře, navíc v práci dělám mezi moc lidma..

motlinda
28. kvě 2024

asi se to nedoporučuje, ale myslím si, že dneska už jsou ty barvy tak daleko, že to miminku neublíží. Nebo to proberte ještě s vaší kadeřnicí, co vám na to řekne. Ta bude nejlíp vědět o tom ,co používá.

verunnaj
28. kvě 2024

@molu18 kadeřnice nejsem ale v prvním těhotenství jsem se ptala svého gynekologa 🙂 nesmíte to moc hrotit

molu18
autor
28. kvě 2024

@verunnaj Dobře, budu tomu věřit. Taky jsem našla vyjádření vícero gynekologů i praktických lékařů a kadeřníků, že to nevadí, že to miminko nemůže ohrozit. Myslím, že nikto by si nic takovýho nedovolil tvrdit, kdyby to tak nebylo a ještě k tomu u těhotných, kdy jsou všichni opatrní i víc jak je potřeba 🙂🙋 Těhotná by se měla cítit dobře, být "v pohodě" a ne se trápit kvůli vzhledu..

marty154
28. kvě 2024

@molu18 mame 7deti a barvila jsem se vsechny tehu na blond a nikdy nic,vse chytlo v pohode...deti jsou zdrave....

blondynka400
28. kvě 2024

@molu18 jasně že můžeš 🙂. Vůbec nechápu, jak tomuto může ještě někdo věřit, že se nesmí vlasy v těhotenství barvit 😀. Co se může stát, že vlasy budou reagovat maličko jinak, než předtím, a výsledný odstín tedy bude jiný.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru