Očkování Covid v těhotenství. Jak to je?

anabel321
1. čer 2021

Holky prosím Vás nevíte jak to je s očkováním v těhotenství proti Covid-19?

palja
1. čer 2021

@anabel321 můžeš se normálně zaregistrovat, ale je jen na daném lékaři v očkovacím centru, jestli tě naockuje nebo ne.

marcicek84
1. čer 2021

@anabel321 v tehotenstvi a min. v prvnim pul roce kojeni bych to neriskovala,vzdyt teprve az u 2-3 leteho ditete se pozna co to diteti prineslo,zda vse ok,nebo nebude mit nasledky a studie na tehotnych tak dlouho jeste nebezi...

andycr
1. čer 2021

@anabel321 záleží na očko centru a lékaři, ale pokud na tom trváš naočkují tě, nesmí tě odmítnout.
Konzultovala bych to se svým. Jestli se nechat naočkovat, tak až po prvním trimestru.

digklariska
1. čer 2021

Sup na ockovani,alespon budes dobrym prinosem pro statistiku a vedlejsi ucinky.Ne jako vazne tohle nechapu,ze o tom nekdo uvazuje

anabel321
autor
1. čer 2021

@digklariska ježíši, já jsem vůbec neřekla že o tom uvažuju, jen jsem se ptala jak to je ...... Nejdřív si přečti poradně otázku a pak si uvedom jak to komentujes.....někdo se na něco zeptá, vy si to ihned samozřejmě přeberete jak vy chcete a děláte chytrý.....škoda mluvit....

pampeliska1313
1. čer 2021

@anabel321 už tady takové diskuze jsou, zkuste se podívat.Jinak bych zhodnotila jak to vidí lékař a podle toho se zařídila. 🙂

anetttie
2. čer 2021

Já se na to ptala svého gynekologa a říkal mi že v těhotenství nee.. Ale když se nechám naočkovat a za měsíc zjistím že jsem těhotná tak to nevadí.

michaela_2
2. čer 2021

@digklariska já zase nechápu, proč má někdo potřebu odpovídat na něco, na co se zakladatel diskuze neptá ;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru