Holky prosím Vás nevíte jak to je s očkováním v těhotenství proti Covid-19?
@anabel321 v tehotenstvi a min. v prvnim pul roce kojeni bych to neriskovala,vzdyt teprve az u 2-3 leteho ditete se pozna co to diteti prineslo,zda vse ok,nebo nebude mit nasledky a studie na tehotnych tak dlouho jeste nebezi...
Sup na ockovani,alespon budes dobrym prinosem pro statistiku a vedlejsi ucinky.Ne jako vazne tohle nechapu,ze o tom nekdo uvazuje
@digklariska ježíši, já jsem vůbec neřekla že o tom uvažuju, jen jsem se ptala jak to je ...... Nejdřív si přečti poradně otázku a pak si uvedom jak to komentujes.....někdo se na něco zeptá, vy si to ihned samozřejmě přeberete jak vy chcete a děláte chytrý.....škoda mluvit....
@anabel321 už tady takové diskuze jsou, zkuste se podívat.Jinak bych zhodnotila jak to vidí lékař a podle toho se zařídila. 🙂
Já se na to ptala svého gynekologa a říkal mi že v těhotenství nee.. Ale když se nechám naočkovat a za měsíc zjistím že jsem těhotná tak to nevadí.
@digklariska já zase nechápu, proč má někdo potřebu odpovídat na něco, na co se zakladatel diskuze neptá ;)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@anabel321 můžeš se normálně zaregistrovat, ale je jen na daném lékaři v očkovacím centru, jestli tě naockuje nebo ne.