Očkováni Covid - těhotenství. Byly komplikace?

lenuli89
20. led 2022

Ahoj holky,
mám dotaz, zda tu není některá, která se očkovala na covid a posléze zjistila, že je těhotná?... zpoždění menstruace a test potvrdil //.
Zda byly nějaké komplikace apod.
Děkuji za případné informace...

jana_zofie
20. led 2022

Ja sla vicemene vedome. Na test mi to prislo jeste brzo, ale uz ksem tusila, ze jsem v tom. Vsechno cajk, jsem 37. tt. Hlavne se nestresuj.

lenuli89
autor
20. led 2022

@jana_zofie díky za podporu. No, já mám termín očkování v pondělí 24.1. a termín MS cca 1.2., na testy je brzo, tak nevím zda to neprelozit třeba o týden později, nebo to prubnout... vždycky jsem měla reakci teploty, či zimnici...

katherine177
20. led 2022

@lenuli89 udělala bych test ,pokud by byl negativní , šla bych na očkování

lenuli89
autor
20. led 2022

@katherine177 ale to je skoro 10 dní... test nebude 100%ní

katherine177
20. led 2022

@lenuli89 doktorka mi řekla ,že na úplném začátku dokud ještě nejsou // na testu ,i kdyby šlo později o těhotenství ,že se nemůže nic stát .A pokud už by byl vidět plod v děloze vám doporučí očkování po 12 .tt

lenuli89
autor
20. led 2022

@katherine177 děkuji ❤❤❤

jana_zofie
20. led 2022

@lenuli89 jako takhle. On ze zacatku tam jeste neni propojeni s krevnim obehem matky. Zase na druhou stranu, jestli jste z toho nervozni... Problem je, ze v 1. trimestru konci obrovske mnozstvi tehotenstvi. A clovek ma v pripade problemu tendence premyslet co by kdyby, i kdyz to treba nesouvisi. Ja takhle u ZT premyslela nad zanetem zubu. Coz je vlastne jediny duvod, proc treba odsunout na 2. trimestr, i kdyz to ockovani v 1. taky nevadi. Co me se tyce, ja tenkrat mela domluvene hlidani male a nechtelo se mi to rusit. Na druhou davku jsem sla ale az v 13 tt... Jenze to co bylo tehdy, neni ted, a ja netusim, jak bych se rozhodovala za soucasnych podminek. Tech pripadu je mnohem vic, sance to chytit vysoka a data o tom, jak moc osklivy je omikron k tehotnym jeste nejsou, takze bych ho nebagatelizovala. Zase chapu vase obavy. Jinak celkove v mem okoli lidi lip snaseli Pfizer nez Modernu, jestli vam to pomuze, ale statistiku z toho poctu neudelam, takze to je jen pocit.

lenuli89
autor
21. led 2022

@jana_zofie děkuji za obsáhlou odpověď, jdu už na 3.dávku Pfizeru, takže kdybych to odložila o nic nejde... spíše jak píšete, co by - kdyby.
Dnes jsem dělala test, vyšel negativně, ale i s tím jsem počítala, protože je to stále cca 12 dní do MS, i kdyz mě poboliva podbřišek, ale myslím, že to mám i trochu vsugerovane.
V pondělí půjdu na 3.dávku a nechám tomu volný průběh, zda si k nám miminko cestu najde, nebo až později 🙂

lucifux
21. led 2022

@lenuli89 měla jsem termín očkování, menstruace do té doby nepřišla, test pozitivní u lékaře jsem zatím nebyla. A i když jsem to nahlásila tak mě normálně naočkovali. A samotná reakce na vakcínu..., Pouze bolest ruky, nic jiného.

lenuli89
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
lenuli89
autor
28. led 2022

Tak cca 4 dny menstruace.... Tak takového "ducha" jsem nečekala 🤗🙏

lenuli89
autor
28. led 2022

* do menstruace

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru