Ahoj holky, od začátku těhotenství jsem zhubla 10 kg, a váha ne a ne jít nahoru, budu začínat 30tt a pořád jsem -7 kg, doktorka už vyhrožovala nemocnicí, jím už úplně normálně ale váha nahoru nejde, tak jsem začala přemýšlet o nutridrinkach neuškodí to miminku? Máte s tím někdo zkušenosti? Díky 🙂
A proč vyhrožoval nemocnicí máš opravdu nějakou hraniční váhu? Protože pokud už normálně jíš,miminko prospívá, tak nechápu proč do nemocnice
Pila jsem během druhého těhotenství, první trimestr jsem prozvracela, chutnali mi...
Nechápu tvoji doktorku, já šla rodit a měla jsem celkem - 4 kila než na začátku těhotenství, ano měla jsem mírnou nadváhu ale prostě jsem to tak měla. A nikdo to nehrotil a to jsem od 26tt byla vedená v rizikovce v nemocnici, a měsíc si v nemocnici polezela. Mimčo prospivalo jak mělo tak to bylo ok. Jinak nutridrinky klidně můžeš.
Ahoj, i ja je piju a dokonce mi na ne doktor napsal i recept, takze jsem hodne usetrila… zkus se domluvit s doktorem, aby ti je taky napsal
Používala sem je, hrozila mi hospitalizace(jen jsem zvracela a zvracela do 8.měsíce) a dcerka je v pořádku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Neuškodí, dávej si