Prosím, kdo měl při NT screeningu NT 3,6 a vyžší? pokud ste měli vyžší nebo stejné, tak mě zajímá, jestli i po testech z plodovky vám to vyšlo špatně nebo vám řekli, že je miminko zdravé. moc děkuju za odpovědi. T.
V kolikatem tydnu ti delali NT screening? A brali ti i krev?
koukám že jsi 15tt a pokud ti dělali screening a ve 14tt nebo dokonce až teď je NT zákonitě vyšší,v 15tt bývá kolem 5,5,kdy ti screening dělali??Jinak vím o mamince kde NT ve 12tt bylo přes 3 a vstřebalo se a holčička je zcela zdravá 😉
měla sem u dcery NT vyšší ne tolik ale přes 2 a hrozili mi srdeční vadou ale nepotvrdila se víc nás hlídaly. Držím palce ať je všechno ok 🙂
NT ve 13.týdnu měl náš malý 3,6 za týden na genetice 3,5 a tak jsem šla na odběr cvs pak na genet.UZ ve 20.týdnu a vše ok.Dnes je malému téměř 10měsíců a krom ohně na tvářičce je snad úplně zdravý.Tak moc držím pěsti!Dcera před 8lety měla 2,6 což někde ani neřeší a ani kjsem nebyla na žádných odběrech plodovky ap.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj, mrkni se na diskuzi NT hodnoty, je tam spoustu případů, kdy mimča měla hodnoty vyšší a dnes jsou v pořádku 🙂 Přeji hodně štěstí!!!