Nízký tlak - už před těhotenstvím, ale teď cítím slabost

renatkaa1996
30. říj 2020

Ahoj holky, zajimalo by me, jestli to taky nektera mate.. uz cca 2 tydny pozoruju slabost. Vzdycky stojim dyl a mam pocit, ze se vyvratim. Tlak mam nizky kolem 96/50 . Takovy jsem mela vzdycky i pred tehotenstvim. Myslite, ze ted ten nizky tlak muze telo snaset hur? Cukr mam taky nizky. Ale cokolada a neco sladkeho moc nepomaha.. kazdy den rano piju zeleny caj😏

tervi
30. říj 2020

@renatkaa1996 Já to měla v prvním trimestru taky. Pomáhalo mi každou hodinu něco sníst - jablko, banán, 2 mandarinky... A když už mi bylo fakt slabo a zle na omdlení, měla jsem v lednici plechovku koly. Když jsem to měla poprvé, tak jsem s sebou flakla a chlap se vyděsil a táhnul mě na pohotovost (v 6 ráno). Pan doktor mě řekl, že to některé ženy tak mají a mám často jíst a když je nejhůř kafe. Pokud ti blbne i cukr, jedla bych klidně pečivo a hodně pít.

renatkaa1996
autor
30. říj 2020

@tervi jím docela dost, a prave ty slabosti prisly az ted koncem druheho a zacatkem tretiho trimestru😏v prvnim jsem naopak moc nejedla a zhubla 5 kilo😄😄 no furt mam neco😄 nejak to preziju, hlavne aby to nebylo nic vazneho no🙏🏼 Pit se snazim fakt hodne 😏

tervi
30. říj 2020

@renatkaa1996 Hmm, tak to nevím. A není to třeba tím, že se prudce nebo rychle zvedneš že židle?

renatkaa1996
autor
30. říj 2020

@tervi to taky ne.. uz mi to rychle ani prudce nejde 🤣🤣🤣musim se zvedat jak tučňák😄

janinasm
30. říj 2020

Já bych zašla za doktorem. Nízké tlak je prý pro miminko horší než vysoký... A ten cukr.... Taky nic moc. Zajdu radši za lékařem.

renatkaa1996
autor
30. říj 2020

@janinasm opravdu? U dr mam vzdycky nizsi a nikdy nic nerikala😒 vzdycky u ni mam tak 98/60. Na pohotovosti jsem byla pred 4 dnama a rikala jim, ze mam nizky tlak a citim se slabe.. taky mi na to nic nerekli a vse bylo v poradku.. jeste si to zjistim 😒

janinasm
30. říj 2020

@renatkaa1996 radši zjisti. Třeba za nebezpečný nízký tlak považují ještě nižší než máš ty. Já mám právě vysoký a hledala jsrm si k tomu informace a diář často je všude psáno, že vysokej je z tehuli blbej, ale nízkej ještě víc. Tak uvidíš. Třeba ten tvůj tlak ještě asi tak nízkej není. Nevím no.

kacka317
1. lis 2020

Ahoj holky, také mám NIŽŠÍ tlak (i normálně), musím pořád něco jíst jinak mám pocit hladu a když se nenajím je mi zle, u nádobí vydržím stát jen chvíli, pak si musím lehnout, hold to máme asi těžší no..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru