Nevolnost. Co zabere?

eellushka
4. říj 2021

Děvčata je něco co zaručeně zabere na ty zatracené nevolnosti.... Zatím pozru jen na co mam v ten daný moment chuť, ale nemůžu si dát žádný teplý se oběd max polévku..

novamamina
4. říj 2021

@eellushka nic 🤣

monib66
4. říj 2021

Zkus antimetil, někomu pomůže 🙂 Mně teda moc nezabírá, ale třeba tobě pomůže.

jjasmina
4. říj 2021

@eellushka porod 😃

lieselmeminger
4. říj 2021

@jjasmina Ani porod. 😃 I při porodu jsem zvracela... 🤦🏻‍♀️ 😃

eellushka
autor
4. říj 2021

Jsem to zakrikla, všude jsem říkala jak mi je dobře ,jak mi nic není a už třetí den je mi na umreni 😭😭😭

lieselmeminger
4. říj 2021

@eellushka Hele já mám nevolnosti už víc jak dva měsíce. Je to nepříjemné, ale moc se s tím dělat nedá. Jeden čas to vypadalo, že skončím na kapačce - neudržela jsem v sobě vůbec nic. Teď už naštěstí zvracím "jen" 3x-5x denně, tak do sebe aspoň něco dostanu. 😃 Nic mi na to nepomohlo, smrdí mi i zazvorová lízátka, antimetil šel ven okamžitě. Stravu nemám nijak pestrou, ale beru aspoň vitamíny a doufám, že si mimino vezme ode mě to co potřebuje. Chce to prostě jen vydržet - ono to jednou přejde. Minule těhotenství se mě to drželo asi do 21tt, ale to jsem ty nevolnosti neměla tak hrozné. No, asi tě tím nepotěším, ale třeba budeš aspoň ráda, že v tom nejsi sama. 😃

terysch
4. říj 2021

Homeopatika Sepia 15CH, jediné co mi pomohlo. Antimetil a lízátka pro mě k ničemu, i tak jsem vše zvracela.

lachtanice86
4. říj 2021

Nepomohlo mi nic

jjasmina
4. říj 2021

@lieselmeminger mě bylo po porodu vcelku fajn, ale přidali se jiné zdravotní problémy 😃

lieselmeminger
4. říj 2021

@jjasmina Tak já zvracela akorát při porodu. 😃 Po něm mi jen nebylo nebylo dobře a neměla jsem na nic chuť. 😃

jjasmina
5. říj 2021

@lieselmeminger tak to já celých 9mes 😃 a doslova mi bylo na umřeni z vycerpanosti

kevi1
5. říj 2021

Nepomohlo mi nic 😁

krisstina93
5. říj 2021

Nic nepomohlo, jen to přežít a vyzkoumat, co nemůžu. Já nemohla maso, mléko, žádné teplé nápoje, nic moc kyselého a určitě by se ještě něco našlo :D

arwen666
5. říj 2021

@eellushka mi doktor napsal Degan neudržela jsem ani vodu tak první 4 měsíce jsem ho brala a bylo to o dost lepší

eellushka
autor
5. říj 2021

@krisstina93 tak maso u me neexistuje, muzu jogurty neochucené,mandarinky a kysele mi taky nevadi...a spíše teda studene věci

marselina
5. říj 2021

@eellushka mne teda taky nepomohlo nic.Ani lizatka ani antimetil.Nevolnosti od 8tt-12tt, pak to přešlo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru