Nevím s kým jsem těhotná

pjatorka
6. led 2019

Ahoj, mám takový dotaz. S ex jsem spala 24.12.2018 a nebrala jsem prášky. Nejsem si jistá kdy jsem dostala menstruaci přesně, ale je to nějak 12-14.12.2018 A 28.12.2019 jsem měla sex s kamarádem, ale prášky jsem začala brát 27.12.2018 a ano ještě neměly žádný účinek. Zjistila jsem, ze jsem těhotná, ale teď nevim s kým…☹️ Můžete mi poradit jak to nějak přibližně zjistit, či by to mohlo z větší pravděpodobnosti být? Děkuji moc

ivasad.
6. led 2019

@pjatorka jestliže jsi měla menstruaci jak píšeš, tak ještě ani zdaleka nemáš zpoždění. Jak jsi tedy zjistila, že jsi těhotná? Jinak pokud bys v tomto cyklu opravdu otěhotněla, otce nevypočítáš, s oběma byl sex plus mínus v plodných dnech.

pipi_puncocha
6. led 2019

A to jsi ty prášky začala brát jen tak v půlce cyklu? Pokud nevíš, kdy máš ovulaci, navíc máš nechráněný sex, může to být kterýkoliv z nich (navíc, když ani nevíš kdy byla poslední MS). A to sis teď dělala tehotensky test nezávisle na termínu MS?

pjatorka
autor
6. led 2019

@pipi_puncocha test jsem si udělala, protože jsem měla prave obavy..a menstruace zacala buď 13 nebo 14..je tam velmi slabá čárka ale je tam

pjatorka
autor
6. led 2019

@ivasad. Udělala jsem si test, kde je velmi slabá carka..vychází to spis na ex, ale sama taky nevím..byla to chyba, ale s tím teď nic neudělám..

pipi_puncocha
6. led 2019

@pjatorka a víš jak dlouhé máš normálně menstruační cykly? (Kolik dní?). Tak zopakuj test zítra, uvidíš, jestli bude sílit. Nicméně oba dva pohlavní styky co jsi měla spadají teoreticky do plodných dnů, takže obavy jsou na místě.... 😵

jaja01k
6. led 2019

A máš pravidelný cyklus? Jak dlouhý?

pjatorka
autor
6. led 2019

@jaja01k většinou jsem to dostávala 7meho ale občas se stane ze to mám později..

pjatorka
autor
6. led 2019

@pipi_puncocha udělám dneska ráno, nechala jsem si moc bokem a zajdu pro test..

karlajasmine
6. led 2019

To se obávám že nezjistís, může to být obou..je úplně stejná pravděpodobnost u obou.

gruyerre
6. led 2019

@pjatorka Noo hezky, tohle fakt nezjistís jinak, než testem dna. Čistě teoreticky můžeš čekat dvojvajecna dvojčata a každé může mít jiného otce 😀

moly001
6. led 2019

@pjatorka souhlasím se všemi příspěvky výše, oba se mohli "strefit" do tvých plodných dnů....😲

leniczka23
6. led 2019

@pjatorka jestli.mas cykly 30dbi tak se priklanim spis ke kamaradovi se stykem 28.12. Ale mas hodne malej rozestup a nevylucuje se ani jedno noo.. a kterej bys chtela aby to byl?😊

pjatorka
autor
6. led 2019

@leniczka23 cyklus tak 27-28 a divala jsem se ze to vychází na ex..jako nevím v kterým jsem ani týdnu třeba to je ex protože jsem s nim spala dřív ze..chtěla bych aby to bylo ex

leniczka23
6. led 2019

@pjatorka 27-28 tak to by zas vychazelo na ex no..ale vis jak, telo.neni stroj a ovulka se mohla.posunout..no nas prekerku..nezavidim a drzim.palce at vse dobre dopadne.

pjatorka
autor
6. led 2019

@leniczka23 jasný no, poradím se na gynekologie

gruyerre
6. led 2019

@pjatorka Doktor taky ale může jen hádat. Podle ultrazvuku sice může určit stáří plodů, ale je to jen orientační. Určitě to nebude nějaký důkaz otcovství, ten ti dají jen testy dna. Máš tam šance 50:50.

pjatorka
autor
6. led 2019

@gruyerre jasný vim, ale tak uvidíme

marketa1218
6. led 2019

Teda, tohle ti vůbec nezávidím, ale držím palce, aby to bylo alespoň trochu podle tvého přání.

xkalisto
6. led 2019

Nejde to zjistit jinak než tou DNA. Ale jde to zjistit už od 8.týdne těhu z tvojí krve a nějakého vzorku od "otce". Jmenuje se to DDC nebo Neinvazivní prenatální test otcovství.

martiina_k
6. led 2019

A jako když by to bylo bývalého partnera, tak máš pocit, že by se k tobě vrátil?

pjatorka
autor
6. led 2019

@martiina_k myslím ze ano

penelopaw
6. led 2019

Teoreticky by to šlo určit ještě z ultrazvuku - nám takhle doktor řekl, kdy zhruba došlo k oplodnění vajíčka - a já si k tomu už přiřadila konkrétní sex s manželem.

pjatorka
autor
6. led 2019

@penelopaw no já se poptam a uvidím

journals
6. led 2019

@penelopaw Teoreticky jde z ultrazvuku zjistit prd. Zhruba ti to doktor řekne, ale vývoj vůbec nemusí odpovídat, takže je to k ničemu. A 4 dny jsou nic. Kolikrát vývoj nesedí ani v rámci týdnu/dvou natož 4 dní. To by doktor musel být kouzelník, aby něco takového dokázal odhadnout.

xkalisto
7. led 2019

@pjatorka Sorry ale čekat že ti dítě vrátí nebo spraví vztah je dost pofidérní. Možná se vrátí z povinnosti, ale jestli odešel tak mu v tom vztahu něco nevyhovovalo a tím dítětem se to magický nezalátuje. Takže na to bych fakt nespoléhala.

biedronka10
7. led 2019

To uz tady nedavno bylo ne?

becicka
7. led 2019

Spíš mi to vychází na ex, kdyby došlo k oplodnění 27.12. tak by to asi ještě nebylo vidět na testu... zkus digitální.

sudylichozrout
7. led 2019

@biedronka10 bylo... Tohle je asi jina umelkyne 🙂

biedronka10
7. led 2019

@sudylichozrout tak to ja radsi z tyhle diskuze vycouvu, at sem taktni 😀

marketa1218
7. led 2019

@sudylichorzrout, vy mě hrozně bavíte! 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru