Holky, snad mi tu poradíte. Pracuji je strojírenské firmě, dělám administrativu, ale denně se pohybuji po halách, kde se obrábí, lisuje, kove atd. Teď jsem zjistila, že jsem těhotná a nevím, zda tady jako těhotná budu moct pracovat. Se závodní lékařkou to nechci řešit dřív než po 10tt, nerada bych, aby si to někdo domyslel a řekl to šéfové dřív než budu mít 100%, že je těhotenství v pořádku.
Nemáte někdo stejnou zkušenost?
Poradila bych se s gynekologem. Jestli bys vdechovala nejake sajrajty, nebo nejake kovove mikrocastice, je lepsi byt doma. Ja to rekla vedeni v 6. tydnu, neb jsem mela problem nosit tezke veci. Moc se mi do toho nechtelo, v praci je drbarna velika, ale dite je prednejsi. Tak jeste zvaz to rict v praci, treba by te do vyrobniho procesu neposilali.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj já pracovala ve fabrice jako dělnice, práce rozhodně "čistá " nebyla, kovové spony, prach a hluk. A bez problémů jsem vydržela do 6 měsíce, pak už jsem měla problém to ustát. Záleží na tobě, ale pokud se cítíš dobře tak bych se toho nebála 🙂