Nevhodné pracovní prostředí v těhotenství

jaofce
26. únor 2018

Holky, snad mi tu poradíte. Pracuji je strojírenské firmě, dělám administrativu, ale denně se pohybuji po halách, kde se obrábí, lisuje, kove atd. Teď jsem zjistila, že jsem těhotná a nevím, zda tady jako těhotná budu moct pracovat. Se závodní lékařkou to nechci řešit dřív než po 10tt, nerada bych, aby si to někdo domyslel a řekl to šéfové dřív než budu mít 100%, že je těhotenství v pořádku.
Nemáte někdo stejnou zkušenost?

jitushb
27. únor 2018

Ahoj já pracovala ve fabrice jako dělnice, práce rozhodně "čistá " nebyla, kovové spony, prach a hluk. A bez problémů jsem vydržela do 6 měsíce, pak už jsem měla problém to ustát. Záleží na tobě, ale pokud se cítíš dobře tak bych se toho nebála 🙂

ariadna12
27. únor 2018

Poradila bych se s gynekologem. Jestli bys vdechovala nejake sajrajty, nebo nejake kovove mikrocastice, je lepsi byt doma. Ja to rekla vedeni v 6. tydnu, neb jsem mela problem nosit tezke veci. Moc se mi do toho nechtelo, v praci je drbarna velika, ale dite je prednejsi. Tak jeste zvaz to rict v praci, treba by te do vyrobniho procesu neposilali.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru