Dobrý den vím , že plno z vás si zaťuká nejspíš na čelo , ale mám strach dnes sem byla na obědě u rodičů jsem 30tt měli jsme okurkový salát . Bohužel okurky nebyly umyté . To jsem nevěděla jinak bych si nedala . Teď mám strašný strach z možné listeriózy 🙄. Stalo se vám to taky někomu . Potřebují vnitřně uklidnit . 😕
Zbytečně se plašíš, bude to ok.
@martiniquest pod tekoucí vodou a mám takový kartáček ... Ale to je jedno ... Ona ji vbc neumyla , že ve spěchu zapomela .
@mimisha ja sice z domu ale bezne odtrhnem napr rajče utriem do tricka a sup do pusy 😁😁😁
bud v klidu a nestresuj se. Šance jsou opravdu mizive
To je vetsi pravdepodobmost ze vyhrajes v loterii nez ze z jedne nemyte okurky dostanes listeriozu. Kolikeat mi mala ukradla okurku aniz bych si vsimla a neoplachnutou. Od 1 do 2 let snad xkrat. Stve me to jenze ji proste obcas nestihnu ujlidaz i ted v dobe koronavirovy krize.
A vy je strouhate i se slupkou? To musí být hořké...
okurkový salát i se slupkou? tu vždycky ostrouhám teda...
a podle mě zbytečně panikaříš, já zeleninu jen opláchnu vodou a nic speciálního s ní nedělám...
Neplaš, teď už nic neuděláš, šance je minimální, že bys něco chytla.
Jinak my taky děláme salát se slupkou, pokud není kdovíjak ošklivá, nic hořkého fakt není.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@mimisha A jak doma myjes zeleninu? U nas se oplachne studenou vodou a hotovo. De facto je to jen pro pocit, realny efekt nula. A stale zijeme a mame dve zdrave deti 🙂