Není hodnota hCG malá?

dejido
18. bře 2017

Ahoj všichni, myslela jsem, že budu trpělivá, ale kdepak..Jsem podruhé těhotná.. Ve středu 15.3. my brali krev na Hcg a potvrzeno těhotenství. 570 jednotek.Ve čtvrtek jsem byla u Dr dělala mi ultrazvuk a podle utz těhu odpovídá 6+0. Srdeční akce ještě vidět nebyla.. Chtěla jsem se zeptat, jestli hodnota hcg není malá,nebo to nemá možná vliv nevím.Pri prvním těhu mi krev nebrali, potvrzeno utz. Moc děkuji za odpovědi. Na KO jdu 30.3. ale už teď mám malinko strašáka :(

majaaa82
18. bře 2017

Hoja, kouni na tuhle tabulku: http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/medicina/a...

hCG se zdvojnásubuje co 2-3 dny, navíc hodně záleží na tom, kdy jsi měla ovulaci. 6+0 jsi dle MS, ale pokud jsi neměla ovulaci ukázkově 14 DC a cyklus dlouhý 28 dnů (ale třeba až 21 DC), už je v těch počtech trochu hokej, těhu je mladší a najednou hodnoty odpovídají daleko lépe.

dejido
autor
18. bře 2017

Zapomněla jsem si poznamenat poslední MS.Na Ultrazvuku mi Se řekla, že má mimi 1cm a řekla, že to je 6+0. To mám z toho, že pořád něco čtu na netu a pak mám nervy. ☹

johnirvingfan
18. bře 2017

@majaaa82
To bude 6+0 podle UZ.

@dejido
Někteří doktoři v 6+0 ještě nemusí vidět srdicko. Záleží na přístroji. Miminko jestě nemá centimetr. To má ten "váček", ve kterém miminko poroste. K HCG ti nedovedu říct nic. V těch hodnotách se úplne nevyznám.

majaaa82
18. bře 2017

@dejido To je problém těchto fór. Ze sebejistého a vyrovnaného člověka dokážou občas udělat nerváka, co se bojí i sednout si na židli, aby nepotratil. Nestresuj se tím, stejně to nemáš šanci ovlivnit. V těchto fázích je to buď/nebo.

johnirvingfan
18. bře 2017

@majaaa82
Mne to povidej😂

jullli
18. bře 2017

@dejido nestresuj se a neres to ja byla 16. Ba ko to jsem byla 6+1 a hcg mi brala protoze jsem pred dvemi lety potratila a hcg jsem mela 8350
Na dalsi odber jdu v utery a na kontrolu stejne jako ty...
Takze klid ;) urcite to bude v poradku kazda mame hladinu hcg jinou

bamishop
18. bře 2017

@dejido musite mit tech hodnot vic, u HCG se resi trend, tedy jestli roste nebo klesa, jeho hodnotu samo o sobe ma kazda zena jinou a to v tak velkem rozmezi, ze sama o sobe je nic nerikajici.

dejido
autor
19. bře 2017

Moc Vám všem děkuji za odpovědi. U prvního jsem to hrozně řešila a řekla si,, že u druhého to tak nebude no a je to tady.. Už se v tom pitvam 😀

dejido
autor
19. bře 2017

Tady je fotečka 😍😘❤

dejido
autor
19. bře 2017

Podle UTZ 6+0 velikost embryjka 10 mm 🙂

herkules6969
19. bře 2017

Taky jsem měla kolem tohoto týdne tolik a teď mám krásnou zdravou dceru 🙂 myslím, že to odpovídá a hlavně tu hladinu budeš mít už o dost vyšší, že začátku se každé 2dny dvojnásobi 🙂

romik79
30. bře 2017

Ahoj holky...no jsou to ale nervy....to čekání....u mě doktor neviděl zatím nic a z pondělního odběru hcg jen 304...prý nižší....Zítra jdu zase na kontrolu, tak mi držte pěsti...to už bych měla být dle ms 6+1...tak snad bude vše v pořádku

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru