Nemáte vůbec připravené cesty. Máte zkušenost, že by opak byl pravdou?

11. říj 2023

Ahoj, jsem před porodem a dnes mi na kontrole doktor řekl, že mám hodně plodové plody, malému se tudíž prý nebude chtít ven a že cesty nejsou absolutně připravené na porod. Máte někdo zkušenosti s tím, že opak byl nakonec pravdou a vyste se rozrodily třeba do pár dní?

brumla21
11. říj 2023

Ano ráno na kontrole mi bylo řečeno že to není vůbec připravené a má porod to nevypadá a jela jsem ještě ten den v noci do porodnice

gbp
11. říj 2023

v klidu. nevedi nic 👍 dvakrat me presvedcovali, ze to jeste nebude a bylo 🤷🏼‍♀️😅 poprve rikali, ze to bude na cely den a bylo to za 2 hodiny. podruhe me chtela kontrolovat za 2 hodiny a ja ji rikam, ze to uz asi nebude co, ze uz citim hlavicku 🙈 vubec mi to neverila. podle me se to muze zmenit dost rychle.

1pomnenka
11. říj 2023

Nic neví, ani monitor nic neukázal, zavřená a rodila jsem. Buď v klidu. Ráno kontrola v nemocnici. Nic se neděje, přijďte na kontrolu za týden. Bylo 11 dopoledne. Ve 22 už jsem byla v nemocnici, ráno jsem porodila.

tereza0111
11. říj 2023

Porodni cesty mohou byt najednou pripravene za par hodin...

andelka
12. říj 2023

Jo, na kontrole mi Dr říkal,že to na porod vůbec nevypadá a že se za týden určitě uvidíme ( načež moje dula odjela na dva dny na konferenci). No přesně za týden jsem se synem jela z porodnice domů.

orangutan123
12. říj 2023

Tím se netrapte...já cesty měla připravené, dokonce poslední měsíc propustná na prst a stejně sem musela ma vyvolávačku. Tady tohle vůbec o ničem nevypovídá

dashyyy
12. říj 2023

Ze dvou cm na 10 během asi hodiny, cesty se umí připravit v ten moment.. taky mi tvrdili, že se uvidíme za týden na KO a já v noci rodila a ještě odhad váhový byl o 500g mimo

lentilkah
12. říj 2023

Ve ctvrtek na kontrole ze se nic nedeje a jsem zavrena- uvidime se v nedeli na vyvolavani. Prijela jsem domu, praskla mi voda a za 12 hodin byl syn na svete.

mysh_me
12. říj 2023

To co doktor vidi na kontrole, je tvuj momentalni stav. Takze v tu chvili kdy te kontroloval, muze konstatovat ze jeste nerodis a cesty nejsou pripravene, prave ted. Ale doktor nema kristalovou kouli a nevi, co se stane s tvym telem za hodinu, natoz za den, dva. Muze to zustat stejne a klidne se to muze zmenit o 180 stupnu, rychle nebo pomalu, predpovedet se to nijak neda. Doktor vzdy komentuje jen aktualni stav, a i kdyz z toho radi vyvozuji nejaky budouci vyvoj, tak to je jen cira spekulace a nic neznamena 😉 ani doktor nevi co bude. Ze nejsi pripravena ted, neznamena ze porod nemuze brzy zacit, a naopak spousta zen je “pripravena” klidne mesic a doktor rekne ze to je na spadnuti a porod nezacne 🤷🏻‍♀️

alpakovo
12. říj 2023

Byla bych v klidu, na kontrole dr. konstatoval, že minimálně týden se nic nebude dít,cesty nejsou připravené,nic se nechystá.... Druhý den po poledni byl syn na světě 😂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru