Nehormonální tělísko - pozitivní test. Je pořád možnost mimoděložního, když nemám problémy?

erickaf
14. srp 2022

Zdravím, mám dotaz 🙂
V Září to bude rok, co mám zavedené nehormonální tělísko. Na konci Června jsem byla na kontrole a stězovala jsem si doktorovi, že mám pořád problémy. Měla jsem posunutý tělísko, tak prý proto to dělalo paseku. Měla jsem jít na narovnání, ale do toho jsem pak byla nemocná a oni měli dovolenou a pak jsem zas měla nemocný děti. Nakonec jsem to 4.7. Dostala a od tý doby nic… teď je to skoro 14 dnů, co to nepřišlo, bylo mi to divný, že je tak dlouho klid, říkám si, tak zkusím test, kdyby cokoliv. 8.7. Sněhobílo, tak jsem si říkala, uf, asi jen nějakej zkrat. Jenže pořád nic, tak jsem to dneska zkusila zas a ejhle, druhá čárka 🙈 Takhle na sobě nic nepociťuju, sem tam mě pobolívá v podbřišku, ale není to nic extra, nešpiním, nekrvácím. Někdo měl stejnou zkušenost a bylo vše v pořádku? Nebo je tam pořád možnost mimoděložního těhotenství, když nemám žádný problémy?
Děkuji za odpovědi.
Ps: doma mám 2 kluky - 2roky a 3 měsíce a 1rok a 4 měsíce. Takže hukot celkem 🤣

lencaa11
14. srp 2022

@erickaf mimoděložní to bejt může to se dá vyloučit až po ultrazvuku jinyk ještě občas čárku dělá cysta záleží jak silný test je ale vzhledem k tomu že bylo tělísko posunute a neměli jste ochranu radši tak bych řekla že jste těhotná těžko říct asi by to i chtělo k lékaři na kontrolu aby jste vedela co a jak mám nehormonalni už po druhé a vždy vše ok jednou se taky pohnulo a lékař mi ho normálně vrátil zpět držím palce ať je vše v pořádku ☘️☘️

erickaf
autor
14. srp 2022

@lencaa11 Děkuji. Zítra mám v plánu volat a objednat se na kontrolu. No, uvidíme jak to dopadne. Já jsem úplně v šoku, protože když jsem se dozvěděla, že mám posunutý tělísko, tak jsme měli přerušovaný styk. Ale kdo ví, sem tam se stane asi nehoda, aniž bysme to věděli 😁

lencaa11
14. srp 2022

@erickaf no někdy stačí i kapička 😉 uvidite

dearjack
14. srp 2022

No, moje gynekoložka mě před nehormonálním tělískem varovala, protože sama při něm počala 2 děti. Takže mimoděložní těhotenství bych klidně vyloučila. Já mám tělísko už skoro rok a taky mě občas podbřišek pobolívá

erickaf
autor
14. srp 2022

@dearjack 🙈 Ja hormonalni nemuzu kvuli trombofilii, zadnou antikoncepci, jen tahle varianta. Takze jsem do toho sla a muj doktor me teda nevaroval. 😩 Heh, nevadi. Tak nas bude 5 nooo 😁😇

nika89
14. srp 2022

@erickaf Já měla zavedené GyneFix. Také nehormonální. Po první dceři jsem ho měla 7 let(samo s 1 výměnou), po druhém šestinedělí jsem se k němu opět vrátila. Nikdy jsem s ním neměla problém. Hormonální anti ze zdravotních důvodů nemohu... Každopádně když byl dceři rok, přišla MS na den přesně, jenže jsem jen špinila, když už to trvalo skoro 14 dni, už mi to bylo divné. Volala jsem na gynekologii a objednali mě hned na druhý den s tím, že si mám pro jistotu udělat test. Zkusila jsem jich rovnou 6, a všechny pozitivní. Dr potvrdil, že je možnost těhotenství. Vzal krev a objednal mě na další týden s tím, že se uvidí jestli bude mimoděložní. Tělísko jsem měla zavedené správně a pro jistotu ho vytáhl. Týden na to už byl vidět žloutkový váček a Dr oznámil začátek prosperujícího těhotenství. Za pár dní začínám 5 měsíc a manžel doufá, že to bude kluk 😃 (Samozřejmě je nejdůležitější, aby bylo mimčo zdravé, ale po 2 holkách 🤷🏻‍♀️)

erickaf
autor
14. srp 2022

@nika89 Tak to je taky masakr 😁 Ja jsem fakt zvedava, co mi rekne doktor. Ja bych si prala holcicku, ale verim tomu, ze pri nasem stesti by to byl treti kluk🤣🤣
No tak se drzte a hodne zdravicka preju 🥰🙏🏽

nika89
14. srp 2022

@erickaf S naším štěstím to bude zase holka😀 Už jsme to mohli vědět, ale prcek stavkuje a nechce ukazat co tam ma😂 Vám přeji taky hodně zdraví, a ať vám to dopadne tak jak si přejete 😉

erickaf
autor
14. srp 2022

@nika89 Děkuji 🙏🏽🥰

erickaf
autor
15. srp 2022

Tak zítra jdu k doktorovi, ale nedalo mi to a udelala jsem si dneska dalsi 3 testy a vsechny negativni, tak ja nevim 🤣

lencaa11
16. srp 2022

@erickaf máte foto ??

erickaf
autor
17. srp 2022

@lencaa11 jestli myslite toho pozitivniho testu, tak tady. Negativni byl i clearblue digitalni. Ale vcera jsem si myslela, ze se to rozjizdi a jen dopoledne trosku spineni a od ty doby zase nic.

lencaa11
17. srp 2022

@erickaf tak zrovna na mamatest jsou teď samé mínusu že dělá falešné čárky digitální je citlivost 25 tak tomu bych věřila a u dr jste byla ??

erickaf
autor
22. srp 2022

@lencaa11 jdu nakonec az zitra, tak uvidime. Porad nic. 🤦🏽‍♀️

lencaa11
22. srp 2022

@erickaf a test jste nezkousela jiný je možné taky že tím se tělísko posunulo tak rozhodilo Ms může to bejt cokoliv držím palce ☘️☘️

erickaf
autor
23. srp 2022

@lencaa11 tak jsem dostala vyvolavaci injekci do prdky 😁 Pry to zablokoval levy vajecnik. Jsem si celkem oddechla, i kdyz v podvedomi jsem se zacala tesit, ze by to nakonec mohlo i to tehotenstvi byt 😁😇

lencaa11
24. srp 2022

@erickaf tak to chápu že se vám ulevilo a zároveň člověk už počítal že tam třeba to malé je to je paradox života držím palce ☘️☘️🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru