Najlepšia zdravotná poisťovna v ČR

veron1986
1. srp 2018

Ahojte, prosím Vás nasťahovali sme sa práve do ČR a ja hľadám najvhodnejšiu poisťovňu kam by som sa prihlásia- Som tehotná , prosím o vaše rady a skúsenosti . Dakujem

barchen
1. srp 2018

@veron1986 Ověřila sis, že máš nárok na veřejné zdravotní pojištění? Pokud ne a budeš ho mít přes manžela, tak si vybírat nemůžeš, musíš ho mít ve stejné pojišťovně jako manžel.

zmrzlinka
1. srp 2018

Hlavně ne VZP.

priefi
1. srp 2018

@veron1986 pokud mas tehu na prelomu dvou roku, doporucuji rbp-zp (213) poskytuje pro tehotne kazdy rok zvlast 1000kc, ostatni zp tuto cadtku tusim maji v ramci celeho tehu.

katka900
1. srp 2018

@priefi to je novinka, že?

struharka20
1. srp 2018

Já mám vzp a jsem spokojená proplatili screening a další věci. 🙂

kamino
1. srp 2018

Mame VZP a zadny problem s proplacenim, vsichni lekari ji akceptuji.. nepidim se po benefitech , pro me je dulezite, aby to byla pojistovna spolehliva a lekari s ni meli smlouvu..

vita_
1. srp 2018

@veron1986 Nejvíce výhod pro těhotnou a následně pro dítě má ČPZP. Sice proplácí co se týče těhu pouze jeden kalendářní rok, ale má benefity až 2500 Kč + potom na malé dítě 1500 Kč.

priefi
1. srp 2018

@katka900 ani ne, oni to tak provozuji dlouho,.ale do minuleho roku byla castka na rok 700, ted to zmenili na 1000 😉

adunax
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
chumlee71
1. srp 2018

@adunax vyplněno

adunax
1. srp 2018

@chumlee71 Děkuji 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru