Ahoj holky, stalo se nektere, ze dle ultrazvuku tvrdil doktor, ze se vam narodi kluk, a nakonec to byla holka? Ja jen jestli muzu jeste aspon malinko doufat 😁 I kdyz je fakt, ze toho pindu jsem tam videla i ja, takze se asi doktorka nespletla 😁
Ptala jsem se na 2.screeningu, pak na pohotovosti, kde mi taky delali podrobny UTZ a pred asi 14 znovu na pohotovosti (cvrcek rad dela, ze tam neni a maminka pak lita po doktorech 😂 ) a jestli se 3 ruzni doktori sekli a pinda tam neni,tak me vomejou 😂
Stejne jsem to mela ja, chtela jsem holku, ale utz mluvil jasne. Dnes bych sveho chlapecka nevymnenila za nic na svete❤️
já tedy znám několik případů, kdy to bylo naopak. 🙂 Ale z kluka na utz aby byla pak holka, to jsem ještě neslyšela 🙂 Ale možné to samozřejmě je. 🙂
jojo, slyšela jsem z okolí🙂
Moje první měla být kluk, ehmm někde jí asi pinďa odpadl.. u té druhé máme jasno na 100% bude to holka (byli jsme na genetických vyšetření)
Stát se to může.....a bohužel se stávají i horší věci......před deseti lety se kolegyni narodil vnuk,u kterého za celou dobu nepřišli na to,že levou ručicku má vyvinutou je do do lokte.....přišli na to až při porodu....
Myslim, ze pokud jsi toho pindika videla i ty, tak uz z neho holka fakt nebude😅🤷♀️ Ale pripady jsou, kamaradce ve 12tt rekli, po dlouhem vahani, ze spis kluk a je to holcicka, ale doktorka rikala, ze by si na to nevsadila, fakt nevedela. Pokud u vas videla pindika, tak je to celkem jednoznacne. Neves hlavu, kluci jsou skveli🙂
a ve kterém jsi týdnu? Jestli kolem 12., tak to mají "pinďu" i holky a pohlaví se určuje podle toho kam směřuje, a jisté to není.
Ahojky, ve 12. tydnu mi tvrdili, ze cekame chlapečka, ve 20. holcicku a mame doma holčičku
Taky furt malilinko doufam, prvni utz ve stylu tip ze holcicka ve 20 nic to nebylo videt, ve 24 jen takovy sup sup nic tam neplave holka a 30 opet nic. 😀 takze furt mam malickou nadeji 🙂 ikdyz prdolce uz dlouho rikam lucinko.
Do cca 24tt jsem čekala chlapecka, pak asi ztratil pindika a mám holčičku :D
Přítel má 3 své kluky,já dceru.Spolu syna.Nyní dle 4lékařů čekáme opět kluka😂
V holčičku jsme doufali,ale povím vám,po tom,co máme za sebou peklo se synem (syn Noonanové,operace srdce,prorokovaní smrti,...) jsem skutečně pochopila,že na pohlaví fakt nezáleží - hlavně zdravé dítě❤
Takže hlavu vzhůru,pokud čekáte miminko,které je v pořádku,víc není potřeba si přát❤
Ano, u nás se to přesně tak přihodilo. 3 x ultrazvuk, údajně kluk. Toužili jsme po holčičce, ale zvykli jsme si. Volám dceři na sál, tak, jak? Už máme Mikuláše? Mami, mami...je to Anežka. Nikdo mi to pak nevěřil, když jsem jim to volala. Pan doktor je místní kapacita.
V 18 tt doktor tvrdil, že je to kluk, o týden později bylo z DNA jasné, že holčička. Ale do dvacátého týdne mají miminka stejně jen tzv. pohlavní pahrbek, který je pro obě pohlaví v podstatě totožný. A zjišťování pohlaví při prvotrimestrálním screeningu mi přijde vyloženě jako věštění z koule.
To se teď přihodilo mojí kamarádce. Na všech UTZ kluk, narodila se holčička.
@tyna211 ahoj muzu se zeptat, co se ti narodilo? Ja mam opacny problém.. Me na utz velkem v 12 tt rekli holku - doktor, ktery se pry v pohlavi nemyli. Pak to 2x potvrdili (15+18 +2tt)mam i fotku kavoveho zrna. No a najednou 20+0 genetika ale stejny pristroj a je tam pry kluk! Tak ted teda opravdu nevim....
Fotka je z 18+2tt
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já měla opačný problém. Na UTz mi tvrdili holka, holka, holka. I dle 3D UTz holka. Pokojíček v růžovém vše v ruzovém. A 12 dni přes porodem mi řekli kluk. A to ještě způsobem: Kuličky máme 2 a pindik nám tam hezky plave 😀 takže já už nevěřím žádnému UTz pač možné je vše.