Můžu v začátku těhotenství do bazénu na zahradě?

evusa2
22. čer 2016

Ahoj pokoušíme se i mimi a chci se zeptat , kdybych náhodou už byla těhotná, nebo když budu těhotná v začátku, tak můžu se koupat v bazénu na zahradě kde je voda čistá?

lily245
22. čer 2016

Ahoj. Tak do bazénu u vás na zahradě určitě. Tam máš jistotu, že je čištěný. Jinak co jsem četla, tak veřejné bazény je nejlepší vybírat ty, co se tam koná plavání s mimčama, že je tam jistější kontrola čistoty. Jinak rybníky a takové, tam je větší riziko infekcí. Já teď taky čekám na pozitivní test a jsem v zahraničí. Tak jsem při koupání volila radši moře místo bazénu, člověk nikdy neví 😉

bajana
22. čer 2016

Samozrejme.

jamia
22. čer 2016

Těhotné jsou náchylnější na kvasinkové infekce, ale to není důvod se přestat koupat. Zajímalo by mě, kolik je zdokumentovaných případů, kdy žena z koupání v rybníce nebo bazénu dostala takovou infekci, že by byl ohrožen plod, vsadím se, že je o naprosto ojedinělá záležitost. Do zeleného "kačáku" člověk nevleze ani netěhotný a jinak bych se nestresovala.

konekokira
23. čer 2016

Já v začátcích chodila, resp. když začaly bolet zadá, takže plus minus 15.týden a nic 🙂 ale údajně existuje spešl tampón pro těhotné, ale nemám vyzkoušeno

pandabox
23. čer 2016

@evusa2 urcite se neupinej na to, ze uz muzes byt tehotna a delej co te bavi...

cb
23. čer 2016

Do bazenu doma klidne az do konce tehotenstvi 😉

valentovasasa
23. čer 2016

@evusa2 koupeš se doma ve vaně? Pokud ano, tak co řešíš 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru