Ahoj pokoušíme se i mimi a chci se zeptat , kdybych náhodou už byla těhotná, nebo když budu těhotná v začátku, tak můžu se koupat v bazénu na zahradě kde je voda čistá?
Samozrejme.
Těhotné jsou náchylnější na kvasinkové infekce, ale to není důvod se přestat koupat. Zajímalo by mě, kolik je zdokumentovaných případů, kdy žena z koupání v rybníce nebo bazénu dostala takovou infekci, že by byl ohrožen plod, vsadím se, že je o naprosto ojedinělá záležitost. Do zeleného "kačáku" člověk nevleze ani netěhotný a jinak bych se nestresovala.
Já v začátcích chodila, resp. když začaly bolet zadá, takže plus minus 15.týden a nic 🙂 ale údajně existuje spešl tampón pro těhotné, ale nemám vyzkoušeno
Do bazenu doma klidne az do konce tehotenstvi 😉
@evusa2 koupeš se doma ve vaně? Pokud ano, tak co řešíš 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj. Tak do bazénu u vás na zahradě určitě. Tam máš jistotu, že je čištěný. Jinak co jsem četla, tak veřejné bazény je nejlepší vybírat ty, co se tam koná plavání s mimčama, že je tam jistější kontrola čistoty. Jinak rybníky a takové, tam je větší riziko infekcí. Já teď taky čekám na pozitivní test a jsem v zahraničí. Tak jsem při koupání volila radši moře místo bazénu, člověk nikdy neví 😉