Ahojky holky, prosím o radu...můžu v těhotenství urologický čaj, konkrétně od zn. Teekanne? Nikde jsem se to nedočetla, tak si nejsem právě jistá...jsem ve 31.týdnu a pořád se mi chce na wc, vím, že je to teď normální, ale nepřijde mi to v pořádku, když jdu na wc a ještě ani nejsem venku a už se mi chce zase a když jdu tak nic z toho není...a ještě k tomu mě bolí záda na levé straně, ale jak kdyby nad zadkem, právě tam, kde si myslím, že jsou ledviny...prosím, poraďte mi
Poradila bych se v lékárně. Já to řešila při zánětu ledvin v souvislosti s kojením. Tehdy se lékárnice dívala pečlivě na složení každého čaje, protože výrobce může, ale NEMUSÍ údaje o vhodnosti či nevhodnosti uvádět.
Ahoj, mně gynekoložka urologický čaj v těhotenství dost důrazně nedoporučila, brusinky v tabletách prý ale nevadí. Asi to i u lékařů zase bude názor od názoru...
Ahoj, koukni na složení jednotlivých bylin. Může se takový, který neobsahuje Medvědici lékařskou, ostatní byliny nevadí.
Ahoj, taky mám problém s močákem asi od mykoz. našla jsem doma také urologický čaj od teekanne, přemýšlím, jestli to mám zkusit jeden hrnek...
Mne tez gyndarka nedoporucovala urolog.caj.jinak cerstve brusinky jsou super a lepsi jak caj
Mně ho třeba doporučili v lékárně, ale prý záleží na složení bylinek... vybrali mi ten, který můžu... Pila jsem ho okolo 10. tt...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, já na urol. záněty dost trpím a teď mě to popadlo znova. Doktor mi řekl že si mám dát zatím právě ten urologický čaj, značku nespecifikoval. V lékárně mi psaní ale dala čaj od Lerosu, "Ledviny, močové cesty" s tím, že max 2 šálky denně.
Na tom od Teekanne není o těhotenství ani slovo, takže těžko říct... Zkus se poradit v lékárně.. Nebo bych zkusila brát brusinky, taky ty cesty pročišťujou.