ahoj holky koníkovky, mám na vás otázekču ohledně pití bylinných čajíků v těhu...Jsem ve 13tt a jsem nějaká nachlazená, bolest hlavy, poškrabkávání v krku...myslíte si, že si můžu dát čaj typu...při chřipce a napchlazení atd...? děkuji za odpovědi
čaj radši jednosložkový, třeba heřmánkový, jinak seznam nevhodných bylinek tady http://www.babyonline.cz/tehotenstvi/vyziva/byl... - je toho až až 😕
@pouzdrovka Smesi radsi nepij, tedy krome tech pro tehotne. Nektere smesi na zaludecni potize jsou ok. Musis si precist slozeni. Caj na nachlazeni je nebezpecny tim, ze casto obsahuje salvej - bylinku ktere je pro tehotne vyslovene zakazana. Nesmi se take salvejove bonbony, sirupy atd. Ja osobne jsem pila caje pro tehotne, caj z cerstve maty a cerstve medunky, sipkovy caj.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
tezko rict, vsude pisou, ze se bylinky nesmi. Ja bych nepila ty caje na chripku, ale treba sipek plod, nebo sumivy vitamin C. Hodne pij a odpocivej.