Zeny chtela bych letos zasadit nejakou zeleninku ale jsem v 17tt myslite ze muzu ryt zahon???i kdyz se budu setrit??dekuji
Pokud je těhu v pohodě,tak asi jo. Starší generace pracovala normálně. Já teda v těhu měla od manžela zakázáno rýt zahradu.
Pokud nemáš žádné problémy a dobře to odhadneš tak proč ne 🙂 My máme statek, zahradu, koně, .... Celé těhotenství jsme fungovala normálně ( ono to celkem ani jinak nešlo), pracovala na zahradě, kolem koní, do půlky těhotenství jsem i jezdila - pak už mi zavazelo břicho, tak jsme koně trénovala jen na lonži. Ještě 3 dny před porodem jsem vyhazovala boxy koním. Vše bylo vpohodě a syna jsem ještě přednášela. Musíš jen prostě odhadnout kolik toho zvládneš, nepřepínat se a při prvním náznaku diskomfortu si dát pohov.
nechápu proč neřekneš manželovi?
@valkyra222 Fyzicky by ti to vadit nemělo, ale záleží na tom, co je to za záhon a kde. Jestli se kolem něj motají venkovní kočky, asi bych se do toho nepouštěla.
@valkyra222 Pokud nemáš rizikové, tak nevidím důvod proč ne....Do 8.měsíce jsem dělala úplně všechno normálně. Chodila jsem na 15 km procházky, sice jsem to už neušla za půl dne jako dřív, ale pěkně v klidu a pomalu. Pokud těhotenství probíhá normálně, není důvod jen sedět doma na gauči u seriálů 😉
Holky to je dobré téma.Taky mě velmi zajímá.U prvního jsme barák se zahradkou neměli takže to jsem se od 6.měsíce doma jen valela.Teď ale máme velkou zahradu a mě baví se o ní starat.Tak by mě zajímalo zda jste sekaly trávu až skoro do konce těhotenství.Přeci jen nevím jestli je to dobré když ta sekačka celá vibruje.Zda tuhle mou oblíbenou záležitost nemám přenechat chlapovi.Zatím jsme nesekali ale do měsíce to přijde.Blbej dotaz ale mě zajímají zkušenosti zda to neublíží plodu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nevím proč byste nemohla, teda pokud nemate rizikové, to bych byla opatrná. Ja do 8. mesice dělala skoro vse jak před otehotnenim, chodila na hory atd.