Ahojky jsem v 10 týdnu těhotenství, za dva týdny jsem objednaná ke kadeřnici. Můžu nějak ublížit miminku? Děkuji za radu 😉 🙂
a uz je to tu zase... pristi otazka bude znit.. co lak na nehty... lak na vlasy... krem na telo... to tu bylo uz tisickrat... snad kazda zenska ma rozum... 😅 😅 😅 😅
někdo říká, že jo, někdo, že né. V prvním trimestru bych byla opatrnější....
Jezis jasne ze jo, videla jsi tehuli s hnusnyma odrostama? Ja teda ne🙂 to bys nesmela ani jit po silnici, kde jsou vypary z aut..
Urcite ano..akorat bych se vyhnula nejakemu experimentovani s neznamymi barvami a sla ke sve stale kadernici, kde vim, ze je vse ok- mam na mysli prip alergickou reakci na neco neozkouseneho..to plati samozrejme vseobece a v tehotenstvi dvojnasob...ja napr. jsem alergicka na vetsinu pallette barev...muzu se po nich uskrabat a svedi a stipe me po nich hlava jeste tyden...
Jasne,ze muzes 😊 ale mozna diky hormonum Ti to muze chytnout jinak Nez chces 😃
Muzes se barvit, akorat bacha na alergicke reakce. V tehotenstvi to muze byt mnohem horsi, sama jsem mela alergicke reakce na veci a leky, ktere jinak driv byly v pohode.
Já teda mám hnusný odrosty 😀 protože mi řekla kamarádka kadeřnice, že se tim přes vlasový kořínek dostávají do těla strašný svinstva... Já vím jsem pošuk :D
U obou dětí jsem chodila cca 1x za tři měsíce na barvení a vše ok 🙂
Ahoj ja jsem si nebarvila vlasy akorát v prvním trimestru pak uz normálně 1 za měsíc.
Barvila jsem se co 2 měsíce a malého to nepoznamenalo 😀
No, mně v těhu barva nechytá 😀
No, tak treba u nas na Genetice (1.LF UK) to nevidi,uplne radi,ac se to nezda,hlava je pomerne velky povrch.
Taky bych tohle zrovna neřešila, myslím, že barvením vlasů nijak miminku neublížíš 🙂
V prvním trimestru bych to raději nepokoušela, ale budeš už ve 12tt, takže na konci nejkritičtější doby, tak bych se toho nebála. Akorát ti to může blbě chytnout. Já byla ve 14tt na balejáži a chytalo to hodně blbě.
Barvila jsem se kazde 3 az 4 tydny.
Myslím, že miminku ublížit nemůžeš. Já docela řeším, co na sebe "plácám" a v těhotenství jsem to řešila ještě víc a na přeliv jsem si také 3 x zašla. Barvení může škodit, ale to by ses musela barvit opravdu hodně často.
Kvůli špatným testům jsem absolvovala vyšetření na genetice a tam jsme se s panem doktorem bavili o lecčems. Zmiňoval přímo barvení hlavy, že velmi nedoporučuje, protože vlasová část hlavy je poměrně velká, barvy na vlasy jsou celkem silná redukční činidla a doba, po kterou tam ta barva je, je také docela dlouhá, takže genetik říká, že ne
jasne, ze se muzes obarvit, niceho se neboj 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nemuzes. Klidne se obarvi.