Chtěla jsem se zeptat, taková Vranovská přehrada v těhotenství asi nehrozí, že? ☹
Já Vám nevím, tato problematika mne dost rozčiluje....přeci dříve to snad nikdo neřešil ne? Říkám si, že je hodně matek přecitlivělých...ale chápu jejich obavy o dítě...dříve celkově těhotné ženy fungovaly uplně normálně. Jsem z toho rozporuplná... 🙄
Koupu a koupala jsem se i v prvním těhotenství. Vezmi si že když už máš starší dítě, tak s ním ve vedrech k vodě jezdí většina matek, vídám u vody hodně těhulí. Já mám zase za to že přírodní je lepší než koupák, ale nevyhýbám se ničemu. speciálně ve Vranovské jsem se koupala nedávno 🙂 Neboj, sinice ještě nikde nejsou, a mor a cholera se u nás nevyskytují .o)
Souhlas s @tamarila když je vše ok, koupání neškodí. Ale upřednostňovala bych moře, čisté přírodní nádrže a souromé bazény(když se o ně dotačný víc, jak starat). Těm veřejným bych se osobně vyhnula. Koupala jsem se v obou těhotenství a bez jediného problému 😉
Děkuji moc za rady 🙂
Já koupila včera plavecky a bude rybnik.ale nohama nebudu plavat prsa,myslím,že to bude v pohodě.když mě čekala mamka normálně se koupala všude...
Ja sem byla v 6mes.tt a sla sem ve vedrech na koupaliste a nic se nestalo.
To víte, že se nic nestane, vystavujete se zánětům maximálně stejně tak, jako i před těhotenstvím....takže kdo na to netrpí, nemusí mít podle mě smrt v očích....kdo chce mít klid na duši, ať si vezme tampon... 🙄
@mydvaapes1 to bych až tak netvrdila. Na záněty je žena v těhotenství mnohem více náchylná, než před. A i obyčejný zánět pak následně může dostat k děloze a zapřičinit potrat nebo předčasný porod 😝 A tampon opravdu není řešení, tím spíš se ještě riziko zvýší 😝
já se koupala i v bazénu i v přír. koupališti - zjistila jsem si, zda už tam nejsou sinice..koupala jsem se i v prvním těhu až do konce, a v druhém s dvojčaty ještě měsíc před porodem..pokud těhu probíhá normálně, neotvíráš se, apod. tak bych se ničeho nebála..je to moc fajn se schladit, zaplavat si a ulevit tak zádům... moc doporučuju 😉 těhotenství není nemoc..
@kahira
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kahira radsi se zeptej doktorky. Ja jsem otehotnela v lete . Nez jsem se dozvedela, ze jsem tehotna, koupala jsem se nekolikrat..