Dobrý den, před 2 týdny (v termínu ovulace) jsem měla s přítelem nechráněný sex a udělal se do mě. Posledních pár dní mi otekly prsa a trochu ztmavly bradavky. Obcas jsem měla odpoledne a večer dost nevolnosti. Jenže se mi o den zpozdila menstruace a dnes přišla,tak nevím. Děkuji za radu.
Klidně jsi mohla otěhotnět, ale odešlo to s MS. Hoď to za hlavu a po menzes zase hurá na to 🙂
Jsou výjimečné případy, kdy ženy menstruují i během těhotenství. Není to moc pravděpodobné, ale pokud máš pochybnosti, udělej si pro jistotu test.
Já krvecela v době první ms na těhotenství jsem přišla v 6 TT
@maruli13 přišla ms a víc bych to neresila
To co popisujes je PMS...bradavky tmavnou pozdeji...pokud jsi dostala klasickou menstruaci...tak bych se na tehotenstvi neupinala..jestli chces mit jistotu zkus si test...jinak nevim co jineho poradit.
Jediný rozumný postup je, udělat si TT a v tu chvíli je jasno
Menstruace ve 4 tt jak to nazýváš je normální menstruace, nejde ani o zpozdění. Těhotenstvím bych to snad ani nenazývala.
To, že jsi "těhotná" víš díky testu, nebo díky příznakům? Ty totiž mohou být krásně vsugerované...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud je to, co do síly, normální ms, tak těhotenství dle mě není moc pravděpodobné. Každopádně test by měl být v tuto dobu už průkazný.