Můžu být těhotná?

kajulmate
29. bře 2018

Před třemi měsíci jsem měla pohlavní styk s přítelem, další měsíc jsem dostala menstruaci jak jsem měla, i druhý měsíc se moje menstruace dostavila, jen o čtyři dny dříve tedy, teď po uplynutí tří měsíců čekám, na svou menstruaci, je možné že jsem těhotná?
Přijde mi že jsem stloustla a že mi roste břicho, dítě nechci, bojím se že jsem těhotná, nejsem schopná si koupit ani těhotenský test,jsem strašně stydlivá v tomto ohledu, prosím, poraďte, děkuji

lenka253
29. bře 2018

🙉🙉

dora13
29. bře 2018

Pokud jsi mezitim dvakrat menstruovala, tehotenstvi je vysoce nepravdepodobne. Pokud si chces byt stoprocentne jista, bez si koupit test, kolik ti proboha je, aby ses stydela?

pavca1982
29. bře 2018

Dotaz se tu opakuje.

malinkaelinka
30. bře 2018

No pokud jsi dvakrát měla menzes, tak asi těhotná nebudeš. Ale jít do drogerky, vzít test z regálu, přihodit k nákupu, na tom nevidím nic tak tragického, co by nezvládl každý. Případně se dá objednat i na internetu, na eshopech lékáren apod. Co třeba vložky, kondomy, tampony, to se nestydíš kupovat? A tohle je stejné, tak prostě jdi, kup,udělej test, během pěti minut máš jasno a můžeš to hodit za hlavu, však ona MS přijde.

alexkriz
3. dub 2018

Z vlastni zkusenosti musim rict ze ja mela menstruaci jeste i v 13 tydnu tehotenstvi a tehotna jsem. Doktor mi rekl ze nektere zeny s mensim mnozstvim hormonu mohou menstruovat az do 16 tydnu. Tak ze zahodit stud a sup pro test.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru