Můžou miminku ublížit výpary z barev, lepidla, mořidla?

tb_exner
30. led 2016

Ahoj holky, asi už to tu bylo několikrát, ale každá máme nějakého toho svého strašáka a víme, že je lepší, když je odpovězena právě ta naše 🙂 tak sna se najde některá, která mě pochopí a pomůže ;) Jsem ve 20tt a právě rekonstruujeme byt - podlahy, malba apod. Chrěla jsem se zeptat, zda miminku nemůžou ublížit výpary z barev, z lepidla na lino a z mořidla na parkety? Já osobně s tím samozřejmě nepracuji, ale pohybuji se tam a cítím to. Děkuji moc všem za odpovědi a pochopení 🙂

sixtynka
30. led 2016

tak urcite bych se tam zbytecne nezdržovala. Nemuzes jit třeba k rodicum nebo tak? Uplne skodlivy to asi nebude, ale proc to pokouset??

sari_nka
30. led 2016

@tb_exner my rekonstruujeme domek a jsem teď těsně před porodem a pasivně se v tom prostředí pohybují a myslím, že to je OK, když se nekoupes v redidlech atp.

eldrag
30. led 2016

taky rekonstruujeme, lepim chemoprenem atd... a neresim... kdybych to cuchala x hodin tak asi ano ale tohle neni nic hrozneho.

cica002
30. led 2016

No pokud nemalujete latexem,necpi vam to tam redidlem,dostatecne vetrate,tak by to vadit nemelo. Ja osobne bych se tam zdrzovala co nejmene,ptze nic zdraveho to urcite neni.

tb_exner
autor
30. led 2016

Děkuji holky. Jsem tak pár hodin denně a snažím se vždy na chvíli vyvětrat. Barvy jsou vodou ředitelné. Jen mě štvou ty podlahy...

veraga
30. led 2016

Já se o to taky zajímala, protože rekonstruujeme dům. Malby na zeď by vadit neměly. Měla jsem tu chlapíky, kteří říkali, že jsou zdravotně nezávadné a schnou velmi rychle. Psali to i v katalogu, tak snad... Podlahová lepidla vesměs velmi rychle odvětrávají. Vyhla bych se jen pobytu v místnosti, kde se čerstvě pracuje s laky na dřevo, kov.. a kde se dělá prach (broušení sádrokartonu..). Mě nikdy z žádných prací na domě špatně nebylo, zato když tankuju na benzínce, občas se mi mdlo udělá. Tělo si asi řekne.

jamia
30. led 2016

Jsem ve 38. tt a stejně jako v minulém těhotenství mi všechny barvy a laky ukrutně voní, nemohla bych k vám na návštěvu? :D

tb_exner
autor
31. led 2016

Děkuji moc všem za názor 🙂 koukám, že je to nějaká móda být těhotná a rekonstruovat 🙂)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru