Může zkyslý vývar ublížit miminku? Jsem ve 14tt

kristyna90
12. zář 2014

Ahoj,jsem ve 14.tt a dnes jsem snedla uz asi zkazeny vyvar, me chutnal ale to mi chutna ted vse... ale pritel rikal,ze je hnusny.. pripadal mi trochu kysly.. ale rikala jsem si ze mam divnou chut.. snedla jsem pulku misky..nemuze to ublizit miminku??:(

tarra27
12. zář 2014

@kristyna90 určité nemůže, neboj 🙂

kristyna90
autor
12. zář 2014

Diky moc🙂 citila jsem se provinile:( hlavne ze mi nedoslo ze je zkysly:( byl v lednicce ale ja ji ten den rozmrazovala a zapomela zapnout chlazeni:( ach ta ma demence:/

ivular
13. zář 2014

@kristyna90 Já jsem se podle nadpisu lekla, že jsi zkyslý vývar dala opravdu miminku 😅

bunny123
13. zář 2014

@ivular Ja taky 😀

nocinoci
13. zář 2014

no myslím si, že tě prožene. ono to nevadí mimču, ale je to prakticky zkažená věc která vadí jak normálně natož v těhu .. když tě to prožene tak jedině dobře aspon budeš vědět že je to pryč 😉

madulinka
13. zář 2014

neboj, nic se nestane, např. já vůbec nepoznám, když je polévka nakyslá, takže to jím běžně, když zbyde a manžel k tomu přičuchne, zašklebí se, jak to můžu jíst.. (a v těhotenství jsem to taky určitě takhle jedla)..teda, ne že bych měla jen zkyslý vývar, ale prostě já nepoznám zkažené věci, protože miluju kyselé...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru