Chtěla bych poprosit o radu zkušenější z vás: dojde k ovulaci, i kdybych už byla pár dní těhotná? S manžou se nějakou chvíli snažíme o mimčo a díky křečím vím docela přesně, kdy mi proběhla ovulace, ale tehdy jsem doufala, že už jsem "v tom". Může to být? Jasně že nakonec mi to potvrdí/vyvrátí test, ale znáte to samy - kdo by vydržel čekat bez špekulací. 🙂 Díky!
A nemohly ty křeče značit něco úplně jiného? Třeba uhnizďování vajíčka? 😉
Ahojky, ovulace může za cyklus proběhnout dvakrát a zas tak neobvyklé to není, já to měla taky než jsem otěhotněla - vím to podle ovulačních testů i podle pocitů. Pak se můžou opravdu narodit děti, které mají jiné stáři. Kamarádka z diskuse měla totéž jí na to upozornil přímo gyn. na prohlídce kdy si šla nechat potvrdit těhotenství - upozornil ať se teď chrání protože má ještě jedno uzrálé vajíčko.
Ano, dvě ovulace opravdu někdy bývají, ale většinou jsou kousíček od sebe..
a co sa poklada za otehotnenie? splynutie vajicka a spermie? (k tomuto moze dojst, ale k uhniezdeniu nemusi dojst.)....doputovanie oplodneneho vajicka do maternice? uhniezdenie vajicka? a podla coho si vedela, ze uz asi tehotna si? mala si ovulacne bolesti 2x v jednom cykle?... inak suhlasim s marinkou
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nic není nemožné. I existuje pár případů, kdy matka porodila 2 děti o trošku jinýho stáří, dokonce tuším, že je i žena, co porodila 2 děti dvoum různým mužům. Ale pravděpodobnost je opravdu mizivá.