Může miminku ublížit jedna sklenička šampaňského? 9tt

dadanana
16. únor 2015

Myslíte že miminku muže ubližit jedna sklenička šampanského na přípitek? 🙂

elvira
16. únor 2015

Ne, nemůže.
Pokud by se něco špatného přihodilo, tak to nejspíš nebude souviset s jednou skleničkou. 😉

kajalka
16. únor 2015

V prvním trimestru bych neriskovala, přeci jen se bouřlivě vyvíjí nervová soustava. Max. bych ochutnala a víc nepila.

guinea
16. únor 2015

Nepokoušej to. Mě se třeba i po malé skleničce šampaňského normálně točí hrozně hlava, a by to pak udělalo s tím malým. Nech si nalejt třeba Vineu, nebo nějaký jiný nealko perlivý nápoj, co má podobnou barvu...

lv
16. únor 2015

Ne, nemůže.

smardik
16. únor 2015

ne nemůže, 1 sklenička vyjímečně ničemu neublíží podle mě

swellt
16. únor 2015

Na Silvestra jsem si na pripitek dala dva locky sampanskeho a nic se nedelo... Jen jsem i pres chut na sampicko zjistila,ze mi to nechutna. 🙂

loc
16. únor 2015

Nemůže! Ale jestli z toho nemáš dobrý pocit, radši si nech nalít jen půl sklenky ;).

alisek
16. únor 2015

řekla bych že neublížilo ale hrneš do sebe CO2 a pokud budete mít fakt šampaňské tak to bývá silnější než sekt..mě osobně sekt nechutnal...vlastně díky tomu jsem poznala že jsem těhu..

sisinka74
16. únor 2015

ja nevedela, ze jsem tehotna a behem dvou oslav v tydnu jsem zahla na kazde oslave celou lahev.
Klidne si dej. Jedna sklenicka opravdu neublizi. Mela jsem povoleno dve deci vina tydne. Sice jsem to nevyuzila, nebyla chut, ale kamoska si davala i pivko po obede 😀 Ne cele 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru