Může leknutí ve 3. trimestru spustit porod? 🙂

tyf
26. únor 2015

Ahoj, asi Vás můj dotaz pobaví, ale tak co by se člověk nezeptal 🙂 Odjakživa miluju horory a temný filmy a nevím, jestli jste zaznamenaly, že dnes přišel do kin konečně snad dobrý český horor od Jákla. Moc ráda bych se na něj šla podívat, ale manžel a zbytek rodiny jen kroutí hlavou, že to je tak dobré abych předčasně porodila, nebo že bych se na takové ošklivé věci neměla dívat, abych chudáka mimčo netraumatizovala už v břiše.... 🙂 Vím, že to je každého věc, ale zajímalo by mě, jestli Vám to taky připadá tak nevhodné a jestli případné leknutí ve třetím trimestru opravdu může něco spustit.

Děkuju za vaše názory 🙂

shine2015
26. únor 2015

@tyf všeobecně je známé, že co prožívá matka přenáší na dítě....já bych nešla...at je mimi v klidu....na film - horory apod...se můžeš mrknout klidne až se narodí 😉

elu
26. únor 2015

až se narodí...to bude teprva ten správnej horor 🙂

aakashaa
26. únor 2015

Moje mamka se mnou byla na Rambovi a myslím, že jsem to přežila relativně ve zdraví 😀

betelgeuzz
26. únor 2015

Já bych klidně šla. taky mám ráda horory a podobný filmy 🙂 POkud se ti takové filmy líbí a neklepeš se při nich strachem, proč ne.

mirandah
27. únor 2015

Byla jsem asi měsíc před porodem na Nespoutaném Djangovi, jak se tam začalo střílet, malý se začal vrtět tak jsem mu slovně i myšlenkama vysvětlila že je to jen film, maminka je spokojená a nic se neděje a byl klid. Ovšem nevím zda to nebyla souhra náhod 😀

ivisek_a_kubicek
27. únor 2015

@mirandah To je dost dobrej film 🙂 Já se musím smát při té scéně s kuklama, to jsem se tlemila tak, že mě prcek nakopával, abych se uklidnila 😀

mirandah
27. únor 2015

kopal protože chtěl taky vidět čemu se směješ 🙂 jjo jen jsi mi tu scénu připomněla tak se řežu taky

tristizia
27. únor 2015

Ja se zrovna na to vcera ptala doktorky, tak se zacla smat a rekla mi, ze jasne, ze muzu. Pred chvili jsem se vratila z kina a lekacek je tam opravdu hodne 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru