Ahoj, asi Vás můj dotaz pobaví, ale tak co by se člověk nezeptal 🙂 Odjakživa miluju horory a temný filmy a nevím, jestli jste zaznamenaly, že dnes přišel do kin konečně snad dobrý český horor od Jákla. Moc ráda bych se na něj šla podívat, ale manžel a zbytek rodiny jen kroutí hlavou, že to je tak dobré abych předčasně porodila, nebo že bych se na takové ošklivé věci neměla dívat, abych chudáka mimčo netraumatizovala už v břiše.... 🙂 Vím, že to je každého věc, ale zajímalo by mě, jestli Vám to taky připadá tak nevhodné a jestli případné leknutí ve třetím trimestru opravdu může něco spustit.
Děkuju za vaše názory 🙂
až se narodí...to bude teprva ten správnej horor 🙂
Moje mamka se mnou byla na Rambovi a myslím, že jsem to přežila relativně ve zdraví 😀
Já bych klidně šla. taky mám ráda horory a podobný filmy 🙂 POkud se ti takové filmy líbí a neklepeš se při nich strachem, proč ne.
Byla jsem asi měsíc před porodem na Nespoutaném Djangovi, jak se tam začalo střílet, malý se začal vrtět tak jsem mu slovně i myšlenkama vysvětlila že je to jen film, maminka je spokojená a nic se neděje a byl klid. Ovšem nevím zda to nebyla souhra náhod 😀
@mirandah To je dost dobrej film 🙂 Já se musím smát při té scéně s kuklama, to jsem se tlemila tak, že mě prcek nakopával, abych se uklidnila 😀
kopal protože chtěl taky vidět čemu se směješ 🙂 jjo jen jsi mi tu scénu připomněla tak se řežu taky
Ja se zrovna na to vcera ptala doktorky, tak se zacla smat a rekla mi, ze jasne, ze muzu. Pred chvili jsem se vratila z kina a lekacek je tam opravdu hodne 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@tyf všeobecně je známé, že co prožívá matka přenáší na dítě....já bych nešla...at je mimi v klidu....na film - horory apod...se můžeš mrknout klidne až se narodí 😉