Může aplikace botoxu okolo očí vážně poškodit plod?

fatal_error
9. zář 2015

Je to hodně velkej průšvih, když by žena šla na aplikaci botoxu do obličeje a poté zjistila, že byla dejme tomu 2 týdny těhotná? Může to nějak vážně anebo i nevážně poškodit plod?

drakenn
9. zář 2015

Obrat se snad na lekare!

majkoz
9. zář 2015

😀

urum
10. zář 2015

je to extremne nepravdepodobne

lovekelly
10. zář 2015

botox hlavne na jiné vrasky nez na cele stejne nepomaha..

fatal_error
autor
10. zář 2015

@lovekelly To neni pravda, znama ho ma na vnejsich stranach oci a je to obrovskej rozdil. Vejirky jsou pryc. Premejslim, ze to zkusim.

urum
10. zář 2015

@lovekelly opravdu to neni pravda, pokud je spravne aplikovan, pomaha opravdu hodne

verunatom
10. zář 2015

ano pomáha krásně to vyplní,ale taky je to dost bolestivé více v pichu také to hodně pálí není to nic příjemného.jinak vliv to nemá kort v tak ranem těhu (2 týdny)

dankakotrbova
22. zář 2015

v těhotenství se nedoporučuje, je to jed, ale myslím, že pokud jsi byla těhu tak krátce tak bych neřešila, zvláště pokud je to pouze v malé oblasti. Působí to jen lokálně v daném místě.

fatal_error
autor
23. zář 2015

@dankakotrbova byla jsem 12.9 a jestli jsem tehotna nevim, jelikoz 37 dc na testu ani tuk a ms nikde. Prej se to nedoporucuje, protoze se pripadny negativni dusledky nedaj zkoumat - celkove na tehotnejch je jakykoli testovani cehokoli ponekud problematicky. 🙂 a bolelo to jen trochu, zadna hruza, drzis si tam pytliky s ledem, cimz se ta oblast trochu znecitlivi, takze jak je psano vyse to paleni a bolest, tak to je kravina. Ty jehlicky jsou tenounky.

misuelina
14. zář 2022

@fatal_error neměl by to být problém ,též chodím jelikoz mě je 39 let a chystám se být poprvé maminkou a na otázku jak mám pokračovat v tehu ?me moje výborná lékařka ke které na botox čela jednou za rok chodím řekla ,ze v tehu se na to nechodí z důvodu ze jsou to vyhozené peníze ,hned se vstřebá jelikoz se váže na vodu a tu v těhu prý dost zadržujeme…takže asi hned na začátku (či před oťeh.)pak až nějak po porodu se objednat a hlavně každá dobrá klinika ,kde to dělají vám už na informaci řekne ,kdy je nejlepší přijít !! Zda třeba 3 měs po porodu ,nebo po kojení atd !!! Holt se to musí vydržet ,ale mělo by to působit jen kolem daného místa ..

fatal_error
autor
15. zář 2022

@misuelina muj prispevek, na ktery odpovidas, je starej 7 let. 🙂 je ze zari 2015. uz mam mezitim 2 kluky, skoro 6 let a skoro 3. a mimochodem na botoxu jsem od te doby nebyla, protoze ten neprirozeny a neuprimny skleb po botoxu, to bylo meco desnyho a uz nikdy vic. 🤦‍♀️ nastesti jen pul roku, pak to postupne vyprchalo.
takze okolo oci nedoporucuju. od te doby si toho vsimam a na zenach to casto poznam. pri smichu se pak sklebi jako kdyz tlaci na zachode, nebo jak to nazvat. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru