Muž se vyhýbá milování v těhu

filomenka81
1. únor 2017

Jsem na konci 2.trimestru a začínám 3.trimestr druhého těhu. Břicho mám ale velké jak těsně před porodem. Čekáme chlapečka a doma máme 6ti letou dcerku. S mužem letos oslavíme 9let společného vztahu a nutno říct, že co se týče milování považuji náš vztah za bezkonkurenčně jedinečný. V prvním těhu jsme se milovali pořád, dokonce i 3dny před porodem a vždy naprosto v pohodě. Teď mám dojem, že se mi muž začal v tomto ohledu vyloženě vyhýbat. Tak začínám přemýšlet co se tady děje. Mluvit se mnou o tom nechce, nutit ho rozhodně nebudu, ani přemlouvat. Nutno podotknout, že v ostatních ohledech soužití je náš vztah nezměněný, vše klape. Máte s tímto zkušenost? Je možné, že jde o to, že jsem opravdu hodně přibrala?(zatím 16kg). Je tu někdo, kdo má např. takovou zkušenost, že by v těhu muž sex úplně odmítal?

usvitka
1. únor 2017

tady Ti asi těžko někdo poradí něco spásného. Já bych asi zatlačila a donutila ho mluvit, klidně i přímou otázkou: "Vadí Ti, že jsem přibrala?"... Pokud Ti neřekne v čem je problém, asi těžko něco můžeš řešit..

kikky83
1. únor 2017

Ahoj, myslím, že to není tím, že bys přibrala. Já jsem za tohle těhotenství zhubla 11kg (jsem na konci 2. trimestru) a taky se mnou nespí. Máme doma ještě 2 malé děti a nebylo to v předchozích těhotenstvích jinak. Spíme spolu třeba jen 1x za 2 měsíce. Asi bych v tom nic zásadního nehledala. Mě to občas taky trápí, ale jen z citové stránky, na sex jako takový chuť nemám.

filomenka81
autor
1. únor 2017

@usvitka nešlo mi ani tak o radu jak to spravit, i když to by byl zázrak, kdyby se tu nějaká objevila😉 spíš bych si chtěla rozšířit obzor a dozvědět se, jestli jsme exoti, nebo je to i u jiných stejné.

usvitka
1. únor 2017

@filomenka81 v tom případě doporučuji skupiu "Sex není tabu ani na Modrém koníkovi" tam to vypadá, jakoby těmito potížemi trpěla tak polovina párů 😉

takyjedna
1. únor 2017

@filomenka81 Mam tri tydny do porodu a taky se u nas zadne sexualni orgie uz delsi dobu nekonaji. Tak jednou, dvakrat za mesic. Neni nejak chut ani na jedne strane, aspon si nemame co vycitat...

tripisek
1. únor 2017

Muj chlap semnou nespal cele tehu rekl mi ze mel strach a ted tomu taky moc nedame. Ujistil me, ze v tom jina neni ale jsme oba radi kdyz ta nase mala certice usne a jdem spat taky 😀

aleenka1234
1. únor 2017

Muj manžel je divoch ;) spíme spolu pořád. Někdy i dvakrát denně. Jsem z toho už i unavená ;)

absintka19
1. únor 2017

@aleenka1234 u nas je to porad stejne 🙂 jen jsem casteji nahore 🙂

barchen
1. únor 2017

@filomenka81
U nas to bylo stejne. Musela jsem z neho tahat dlouhou dobu, proc to tak je. Pak z neho vylezlo, ze se bal, aby neublizil miminku. Ale kdyz jsem prenasela a rekla mu, ze ted je to potreba, tak uz s tim nemel problem.

absintka19
1. únor 2017

Oni casto chlapi maji pocit ze s nim dosahnou az k miminku 🙂 znamemu jsme to ukazaly a vysvetlily na obrazku aby pochopil ze mimi je jinde nez si myslel 🙂 a ze tam fakt nedosahne 🙂

leki
1. únor 2017

Ja myslim, ze muze mit treba jen strach o mimco. Ja bricho az tak velke nemela, ale muj muz se hrozne bal, ze ublizi mimcu. Vadilo mu i to, kdyz mi mimco udelalo (asi patickama) bouli pod prsama a pac me dost bolel hrudnik i bez toho, vzdy jsem je prstem zatlacila zpet (mimco se prevrtelo a v poho). Manzel ale vzdy rikal jaky je to chudatko a at mu neublizim.. Posledni 3 mesice jsme spolu uz nespali vubec, az kdyz jsem prenasela, tak jsem mu rekla, ze proste vecer jdem na to, at se psychicky pripravi 😉 Treba se ten tvuj poprve nebal, pac nad tim nepremyslel, ale ted z toho ma uz respekt.. Ja bych z neho bud vytahla nasilim "co se deje" - i kdyz treba fakt nic, nebo se s stim smirila a neresila to.

aleenka1234
1. únor 2017

@absintka19 je to těžký, když má chlap takový apetit 😉

ajinka0991
1. únor 2017

Ahoj, také si myslím, že teď se zkrátka bojí. A to musím říct, že jsi odvážná, že do toho jdeš tak naplno. O mimčo se snažíme, ale nevím, jestli na sex budu mít pomyšlení, když budu mít velký pupek: )

filomenka81
autor
2. únor 2017

Moc dík všem za upřímnost🙂 včera večer jsem se nedala odbýt a je to venku. Takže můj drahý, se bojí šťouchat do mimča, jednak.....A za druhé se domníval, že k tomu mám odpor, protože mě prý slyšel, jak kamarádce do tlf říkám, že mě neskutečně bolí spodek a nic dalšího se tam nevejde😂 se z něj picnu. Ať žije komunikace! A ještě jednou moc dík všem, které jste se nestyděly napsat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru