Poprosila bych o vaše zkušenosti s Mudr.Vondráčkovou .Ty co podstoupili ultrazvuk dejme tomu od začátku tohoto roku. 🙂 Jedná se mi především o druhý screening od 21tt.V centru prenatální diagnostiky jsme byla několikrát ale u této mudr ještě ne.Proto vás prosím o vaše zkušenosti.
@orchideas1 děkuju ti za odpověď 🙂
Já u ní byla minulý týden. Řekla nám, že se musí soustředit a nebude mluvit, vše nám vysvětlí na konci. Too samozřejmě chápeme. Byla odměřená, ale ne nepříjemná.
Držím pěsti, ať Vám to vyjde dobře. Nám nic moc, a tak musíme na kontrolní utz v 16.týdnu ☹
No nám se odmítla na pohlaví podívat... Pokud tam půjdu ve 20.tt znova, při objednání se objednám k jinému lékaři.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Je taková drsnější a odměřenější, ale svou práci dělá asi dobře. Jen není moc empatická, řekla nám prostě má dvě ruce, má dvě nohy.... bere to jako rutinu. Byla jsem teda u ní na screeningu 13 tt v r. 2014, třeba se ozve někdo aktuálněji 🙂