Možnost otěhotnění při prasknutí kondomu. Stalo se to někomu?

livianapuntik
2. únor 2020

Ahojky holky,prosím o Vaše reakce.24.1.2020 jsme s manželem měli styk a při něm praskl kondom,netušili jsme a tak část spermatu zůstala uvnitř mě,nevím jak mooc( odhadem tak 1/3).Je šance že bych mohla otěhotnět,měla jsem poslední plodný den cyklu.Týden předtím půst.Dvě dětičky už máme a obě na ""první pokus"...a další jsme teď úplně neplánovali,i když pokud by mělo být,budeme ho milovat💞stalo se Vám to některé?

kafr
2. únor 2020

Zlatíčko asi sis odpověděla sama, že? Dvě děti na první dobrou, plodné dny, prasklý kondom... Tak si za 14 dní udělej testík 😘

livianapuntik
autor
2. únor 2020

@kafr uvidíme v pátek,to bude 14 dní....dám pak vědět, můžu?dobrou noc

denca033
3. únor 2020

@livianapuntik ahoj buď si udělej test až po vynechání menstruace nebo počkej těch 14dni a uvidíš 😊 a dej vědět 😊

lucifux
3. únor 2020

Ahoj, je to velká pravděpodobnost. Já osobnê, teď čekám s manželem také 3 dítko.

snahnah
3. únor 2020

Mě vždycky zaráží ten prasklý kondom 🤣 jako puberťačky jsme s kámoškou blbly a ten materiál vydrží fakt hodně 🙈 kdyby se sesmekl nebo ho zapomněli použít.... Každopádně pravděpodobnost je velká, doba, do kdy sis mohla vzít piluli po je pryč, nezbývá než počkat na test....

nanyh
3. únor 2020

Pokuď se jenom otřeš o trenky a jsi v tom, tak asi na tom něco bude a pravděpodobnost je vysoká, pokud byla i OVU😊

bambinna321
3. únor 2020

@snahnah my máme Jáchyma po prasklým kondomu i následné tabletce PO, protože jsme druhé opravdu neměli v plánu. 😀

drakenn
3. únor 2020

@snahnah nám jednu dobu praskaly Primerosy. Změnili jsme značku a už se to nikdy nestalo..

livianapuntik
autor
3. únor 2020

@denca033
Dám vědět určitě.menz mám dostat teď 6_7.2.tak pokud se nedostaví,o víkendu testuju

livianapuntik
autor
3. únor 2020

@bambinna321 a v dobu kdy Vám praskl jsi měla P_dny?

bambinna321
3. únor 2020

@livianapuntik Ano, my jinak už nepoužíváme kondomy. Ale tím,že byly plodné dny, tak se to nějak zadařilo,no. 😀

lachtanice86
3. únor 2020

Pravděpodobnost u zdravého páru na jeden cyklus cca 16%

denca033
3. únor 2020

@livianapuntik uvidíš. Buď a nebo

herminka
3. únor 2020

@livianapuntik Taky nám před pár měsíci v plodných dnech praskl kondom, byla jsem docela vyděšená, protože jsem předtím 3x otěhotněla na první dobrou, a čtvrté dítě už v plánu nebylo. Naštěstí to byla zbytečná obava (možná hrál roli i věk, je mi 37 let a naposledy jsem rodila ve 30).

livianapuntik
autor
3. únor 2020

@herminka uvidíme za pár dní jestli menu nebo pozitiv test.v březnu mi také bude 37...

herminka
3. únor 2020

@livianapuntik Dej pak vědět. Je fakt, že věk je jen jeden z mnoha aspektů - jedna známá otěhotněla neplánovaně ve 43 letech.

vlastik10
Autor odpověď smazal
Zobraz
odula
3. únor 2020

@bambinna321 tak to je mazec 🙊😆 ten k vám fakt chtěl ;)

natysnovec
3. únor 2020

Ty jo ja sem jen zvedava😇...u me vim,ze i kdyby prskl tak se nic nesane deti,,prirozene"mit nemuzu...

baruz
3. únor 2020

@snahnah taky jsem myslela, ze se to deje jen ve filmech nebo je to vymluva nezodpovednych paru.... dokud nam s manzelem neprasknul... tehdy jsem mela ctyrmesicini miminko, takze jsme opravdu dalsi hned nechteli. Nastesti to tenkrat skoncilo bez nasledku a miminko prislo, az kdyz jsme si ho prali, ale nervy to byly. Takze jo. Stava se

pavca1982
3. únor 2020

@snahnah My třeba kondom vůbec používat nemůžeme. Praskl vždycky a to ještě než byl konec.

livianapuntik
autor
3. únor 2020

@vlastik10 Oki,držím palce ať to dopadne jak si přejete.a budu ráda když si dáme vědět.dobrou noc

ah1234
3. únor 2020

@snahnah nam kondomy praskaju v jednom kuse. Chlap ma zakaz sa do mna urobit aj ked ma kondom, uz na to fakt nespolieham.

snahnah
3. únor 2020

Nasazujete ty šprcky správně? Mám sedmnáctiletou praxi s různými značkami a fakt ani jeden :D A když jsem chtěla nafouklý prasknout, tak to nešlo, konkrétně to byl Pepino s příchutí, myslím že banán :D Jinak mám 2 děti na první pokus, tak mě neděste, hormony a tělísko nemůžu a chci konečně dostudovat :D :D :D

livianapuntik
autor
4. únor 2020

@lucifux 3 Mimi nebude.dnes jsem to dostala🤔

livianapuntik
autor
4. únor 2020

@herminka ahojky,dnes jsem dostala Menzies,ale pro jistotu si za pár dní udělám test ať vím na 100% vse

agneska7
4. únor 2020

Ty jo mi teda používáme ty nejlevnější a nikdy se nestalo že by praskl ... To musíte nějak divocit ne ?😁

ah1234
4. únor 2020

@snahnah ja som si tiez myslela, ze ho chlap nevie spravne nasadit, tak sme kukali na videa a nasadzali obaja striedavo a praskaju furt. Na znacke pritom fakt nezalezi 🤷🏻‍♀️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru