Ahojky holky,prosím o Vaše reakce.24.1.2020 jsme s manželem měli styk a při něm praskl kondom,netušili jsme a tak část spermatu zůstala uvnitř mě,nevím jak mooc( odhadem tak 1/3).Je šance že bych mohla otěhotnět,měla jsem poslední plodný den cyklu.Týden předtím půst.Dvě dětičky už máme a obě na ""první pokus"...a další jsme teď úplně neplánovali,i když pokud by mělo být,budeme ho milovat💞stalo se Vám to některé?
@kafr uvidíme v pátek,to bude 14 dní....dám pak vědět, můžu?dobrou noc
@livianapuntik ahoj buď si udělej test až po vynechání menstruace nebo počkej těch 14dni a uvidíš 😊 a dej vědět 😊
Ahoj, je to velká pravděpodobnost. Já osobnê, teď čekám s manželem také 3 dítko.
Mě vždycky zaráží ten prasklý kondom 🤣 jako puberťačky jsme s kámoškou blbly a ten materiál vydrží fakt hodně 🙈 kdyby se sesmekl nebo ho zapomněli použít.... Každopádně pravděpodobnost je velká, doba, do kdy sis mohla vzít piluli po je pryč, nezbývá než počkat na test....
Pokuď se jenom otřeš o trenky a jsi v tom, tak asi na tom něco bude a pravděpodobnost je vysoká, pokud byla i OVU😊
@snahnah my máme Jáchyma po prasklým kondomu i následné tabletce PO, protože jsme druhé opravdu neměli v plánu. 😀
@denca033
Dám vědět určitě.menz mám dostat teď 6_7.2.tak pokud se nedostaví,o víkendu testuju
@bambinna321 a v dobu kdy Vám praskl jsi měla P_dny?
@livianapuntik Ano, my jinak už nepoužíváme kondomy. Ale tím,že byly plodné dny, tak se to nějak zadařilo,no. 😀
Pravděpodobnost u zdravého páru na jeden cyklus cca 16%
@livianapuntik uvidíš. Buď a nebo
@livianapuntik Taky nám před pár měsíci v plodných dnech praskl kondom, byla jsem docela vyděšená, protože jsem předtím 3x otěhotněla na první dobrou, a čtvrté dítě už v plánu nebylo. Naštěstí to byla zbytečná obava (možná hrál roli i věk, je mi 37 let a naposledy jsem rodila ve 30).
@herminka uvidíme za pár dní jestli menu nebo pozitiv test.v březnu mi také bude 37...
@livianapuntik Dej pak vědět. Je fakt, že věk je jen jeden z mnoha aspektů - jedna známá otěhotněla neplánovaně ve 43 letech.
@bambinna321 tak to je mazec 🙊😆 ten k vám fakt chtěl ;)
Ty jo ja sem jen zvedava😇...u me vim,ze i kdyby prskl tak se nic nesane deti,,prirozene"mit nemuzu...
@snahnah taky jsem myslela, ze se to deje jen ve filmech nebo je to vymluva nezodpovednych paru.... dokud nam s manzelem neprasknul... tehdy jsem mela ctyrmesicini miminko, takze jsme opravdu dalsi hned nechteli. Nastesti to tenkrat skoncilo bez nasledku a miminko prislo, az kdyz jsme si ho prali, ale nervy to byly. Takze jo. Stava se
@vlastik10 Oki,držím palce ať to dopadne jak si přejete.a budu ráda když si dáme vědět.dobrou noc
Nasazujete ty šprcky správně? Mám sedmnáctiletou praxi s různými značkami a fakt ani jeden :D A když jsem chtěla nafouklý prasknout, tak to nešlo, konkrétně to byl Pepino s příchutí, myslím že banán :D Jinak mám 2 děti na první pokus, tak mě neděste, hormony a tělísko nemůžu a chci konečně dostudovat :D :D :D
@lucifux 3 Mimi nebude.dnes jsem to dostala🤔
@herminka ahojky,dnes jsem dostala Menzies,ale pro jistotu si za pár dní udělám test ať vím na 100% vse
Ty jo mi teda používáme ty nejlevnější a nikdy se nestalo že by praskl ... To musíte nějak divocit ne ?😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zlatíčko asi sis odpověděla sama, že? Dvě děti na první dobrou, plodné dny, prasklý kondom... Tak si za 14 dní udělej testík 😘