Mate zkusenosti s pitim pruduskoveho caje? Drazdi me na prsou, mam kasel, zatim bez teploty, lecim se s astmatem a nez se dostanu k doktorce, chtela bych si zkusit pomoci prave pruduskovym cajem s medem.
Zkus bramborový obklad. Nastrouhat brambory (nevařené), přidat pár kapek zázvoru, zahustit jakoukoliv moukou a naplácat na hruď, na to dát bavlněnou plínku a zabalit do ručníků, aby to bylo v teple. Nechat 2 až 3 hodiny.
Určitě bych mrkla na složení. Pokud je tam šalvěj, tak určitě nepít! Jitrocel by snad vadit neměl a zbytek nevím... Přečetla bych si složení a googlila. Každý čaj může obsahovat něco jiného.
Tatranska pruduskova smes se muze,a jitrocelovy sirup mi ted zabral,jsem 21.tyden,ale doporucuji ten od Theisse,nektere jsou slabe,jak sladka voda...tenhle ucinkuje!
Ahoj,pracuji v lékárně a jedna z možností je značka Dr.Weiss ...průduškový čaj a čaj při nachlazení vše instantní a vhodné pro těhotné i kojící...mají i sirup při kašli nebo viróze také pro těhotné...v každé dobré lékárně vám rádi a ochotně poradí popř.objednají ceny cca okolo 100Kč.
v těhotenství jsem na okašlávání pila lipový čaj a účinkuje velmi dobře
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj jsem 23tt a mám taky astma... k dr. jdu až v lednu a jsem taky nachlazená... pruduškový čaj mi v lékarně zakázali že tam jsou něké bylinky které nemůžeme... dala mi nějáký bylinkoví čaj pro těhotné, na ženském mi dr. poradila jitroceloví sirup a paralen. Na noc větrat a zvlhčovat vzduch 🙂 Toď moje skušenosti s nachlazením. Přeji brzké uzdravení a příjemné prožití Vánočních svátků 😉