Holky nezlobte se že sem jdu zas s trapným dotazem.. všimla jsem si že asi od té doby co jsem těhotná se mi začaly dělat modřiny na stehnech takový modrý jakoze u trisel.. hodně nikde jinde ne jen tam.. je možný ze to muže být tehotenstvim? Nebo co by to mohlo být?
Muzes mit horsi srazlivost krve, ktera muze mit ruzne priciny. Napr. nedostatek vitaminu K, ten je nezbytny pro krevni srazeni. Urcite to na gynde rekni, at ti na to vezmou odbery. Je to dulezity ukazatel v pripade komplikaci, zjm. pri krvaceni.
@rezena12 Pravděpodobnost nějaké kritičtější nemoci je spíše maličká - klidně to může být nedostatek destiček, železa, cokoli. Neléčené je to teda vlastně taky vážné, proto schválně nepíšu vážné nemoci - ale řešitelné to je často snadno. Dost z toho má triviální řešení, jen se musí zjistit, co to je.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem v těhotenství též byla sama modrina a nevím proč, ale myslím, že to bylo nedostatkem železa