Miminko se posunulo do porodních cest, příznak porodu?

lussynkaa
20. srp 2017

Zdravím Vás,

chtěla bych se zeptat na jednu věc, která se mi stala včera večer. Cítím jak se miminko posunulo nejspíš do porodních cest a moc to dole tlačí. Mám občasnou bolest jako při menstruaci ale není pravidelná. Může to být příznak blížícího se porodu? Plodovka mi neodtekla. Lidé mě posílají na pohotovost ale nechci tam jet zbytečně. Nemá s tím někdo zkušenost? Děkuji za odpověď.

j.a.n.i
20. srp 2017

@lussynkaa Může a nemusí, to ti nikdo neřekne... on ani doktor, který tě bude prohlížet ti neřekne kdy to bude, pokud to tedy nebude za hodinu. Nicméně pokud tu bolest zvládáš celkem v pohodě a ty sama nemáš vnitřně pocit, že bys měla jet, tak to nejspíš bude ještě OK a na jízdu do porodnice to nebude.

geilinka
21. srp 2017

@lussynkaa já měla teda takové poslíčky a asi týden před porodem jsem cítila jak se všecko tlačí jakoby dolu....jednou mě to taky vyhnalo do porodnice zůstala jsem přes noc protože i monitor ukázal celkem pravidelné bolesti, ráno mě pustili domu a rodila jsem až za dva dny 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru