Dobrý den, prosím, vy které jste krvácely v těhotenství, byla to klasicka menstruace nebo jen lehké spineni?
@ovejita Ale jo, to je jasné, špatně jsem to napsala. Prostě mi jde o to, jestli může mít krvácení v těhotenství stejnou intenzitu a průběh jako menstruace nebo je to jen lehké krvácení.
Pokud je to pepino test, tak ten dělá falešný duchy i čárky. Lepší by bylo zkusit jiný test.
Pokud proběhla ms, tak asi biochemko a odešlo to s krví, duch na testu ještě být může. Já teda na vašem testu nic moc nevidím
Tak pokud proběhla klasická menstruace tak je zo nejspíš to biochemické těhotenství, které odejde společně s MS a test zachytí nějaké poslední zbytky HCG.
Ja jsem v době menstruace pravidelně 2 dny v měsíci špinila, ale nikdy to nebyla čerstvá krev.
Moc děkuji 👍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud je zena tehotna, nemenstruuje. Muze krvacet z ruznych duvodu a ruznou intenzitou a pak je to na konzultaci s gynekologem, ale neni to menstruace.