Holky, jake jméno byste volili? 🙂 A libi se vam?🙂 Me se libi oboje a nemohu se rozhodnout 😃
Asi víc se mi líbí Melanie
Mně se líbí Vivien 🙂
Vivien 🙂
Já měla pejska Vivien 🙈jsem pro Melanii❤️
Vivien
Mně Melanie asociuje melanom, takže jsem pro Vivi jako kiwi.
a které se hodí k příjmení? víc se mi líbí Vivien
Melanie, ale dost záleží také na příjmení
Vivien👍
Máme doma 5 letou Melánii , takže Melanie 🙂
Vivien je prome jako pronenakou barbinku co sedi s maslickou jako nazehlena holcicka ...
Takze za me melanie - ale libi se mi vice nemecky vysloveno : " melaný "
Líbí se mi obě, jen Melanie mi přijde víc variabilní. Ale třeba dcera teď má ve třídě ve školce kamarádku Melanie a tu nijak nezdrobňují a zní to moc hezky i v té základní podobě.
A že má někdo stejně pojmenovaného psa? My máme dceru Barboru a znám spoustu lidí, co má psa Báru a nijak mě to neuráží. Stejné jméno bych dala, i kdyby byl v rodině pes nebo jiné zvíře Barbora😉
Kamarád má Melánii. Líbí se mi když jí oslovují. (Melinka, Melíš..)
Vivien není špatný, ale aby si z ní pak nedělali srandu kvůli Pretty Woman 🤔
Vivien má Babiš. 😅 Asi bych z těchto dvou volila Melanii.
Ani jedno,oboji zni strasne uknourane a pokud nemate cizi prijmeni tak to bude znit hrozne.
@westie psy mají lidi pojmenované takovými jmény proto ott se jim nějaké jméno líbí a mají strach že by jim omezení lidí kterým do toho nic není dávali sodu ...že se to nehodí, a moc cizí a že se mu budou decka smát ... Takže to dají aspoň zvířeti...
@klokanka31
pochybuju,ze generace dnesnich deti bude znat Pretty woman.
Záleží na příjmení. K vyloženě českému např. Zapletalová se nehodí ani jedno 🤷♀️
@martina0888
a stejne te Melanie (melani) budou rikat cesky Melánie
Vivien
Libi se mi, kdyz by se to vyslovovalo prave Melani… Tak leda ji dat jen Melani 😃
Nemame uplne klasické ceske příjmení 🙂 Jinak bych nad takovými jmeny neuvazovala
Mně se moc líbí jména, která končí na -ie (Olivie, Sofie, Viktorie atp.), takže pokud bych volila z těchto dvou, určitě Melanie.
Taky se mi to líbilo kvůli Melaní, ale stejne se jí nejvíc říká Meli, Melinko, Melčo, Meluško, Melanko
@renatka16 Ano, me se i osloveni Mel, Meli a Melinko moc libi 🙂
@unabashed Sofie byla take moje oblíbené jmeno.. ale uz jich mam v okoli hodne :/
Taky jsem chtěla dceru pojmenovat Sofie, ale nakonec se jmenuje jinak 🙂 A asi to tak má být, to jiné jméno k ní sedí lépe 🙂 Tak má aspoň panenku Sofinku, ne, že bych jí teda nenapovídala, jak ji má pojmenovat 😀
Mne sa paci Vivien, krasne meno 🌸 vzdy si spomeniem na Pretty woman 😁 ale v dobrom
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Melanie ak bude mat zahranicne priezvisko Vivien ak bude mat Ceske...