Ahoj holky, jsem těhotná, dnes 22 dpo, od začátku testuji Dr. Maxem a testovací čárka je už několik dní hodně silná, ale pořád ne tak, jako kontrolní. Tak nevím,jestli už je tohle stop, nebo je něco špatně ☹ Vím, že tohle sledování mě akorát stresuje, ale vzhledem k předchozí špatné zkušenosti, mám strach.
Jakou máte s Maxem zkušenost? Dosáhla vám testovací čárka síly jako kontrolní nebo ještě silnější? Za jak dlouho to asi bylo? Moc děkuji.
Zkusím poslat později, teď nemám možnost. Byla bys hodná, ráda na fotku mrknu 🙂
@kateryynka U mě na profilu mám testy Dr.Max, mrkni 😉
@alicie_k Gratuluju, ta poslední je krásná, takovou prostě nemám právě... Víš, kolik je dpo?
@kateryynka Já ovulaci nesledovala, vím jen, že PM byla 25.8. a ten poslední test byl dělaný 27.9. Pak už jsem netestovala 🙂
Držím palce 🙂
@kateryynka hele,bud tam je,nebo neni.Navic,tady napr.ve 22dpo mame kazda jinou hladinu hcg,takze se zacnes stresovat jeste vic.Pokud nekrvacis,nemas silne bolesti a nebo jine neprijemne doprovodne "jevy" ver,ze to nejlepsi,co muzes pro mimi udelat je uklidnit se a verit,ze je vse ok.Chapu strach kvuli predchozi zkusenosti,ale ver,ze stres je to posledni,cim podporis,aby bylo vse v poradku.Ver sobe,ver mimi,carka tam je a pockej na vysetreni u dr.Drzim palce!!!
Jsi tehotná a doktor ti to potvrdí 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja bych tohle zas tolik neresila, důležitý je ze carka je 🙂 myslím ze nikdy nebude uuplne jasná červená jako kontrolní... mas foto? Kdyztak můžu ukázat jakou mám ja od Maxe 🙂