Dobrý den, prosím o radu… nebo spis mě jen ze zajímavosti zajímá jaká dvojice jmen se vám líbí více.😊😊
Mockrát děkuji.🙏
@annaarazim nejcastejsi jmena no.....i kdyz Tobiáš je na ustupu, ted spis Matyášové. Mikuláš/Matouš mi prijdou min caste....
Popravdě se mi nelíbí ani jedna, když už by to muselo být, tak Mikuláš a Tobiáš, asi... Mně se z takových podobných jmen líbí spíš třeba Matouš, hlavně už žádný -áš
Ani jedna. Strasne ohrana jmena.
Matyáš a Tobiáš. 🙂
Jako kdyby mi vrtali koleno, a nebo to byla poslední 4 jména na světě, tak Matyáš a Mikuláš.
Mikuláš
Mám Matyáše a Tomáše. Z nabízených bych dala Matyáš a Mikuláš
Ani jedno, je jich už moc. Ješte tam chybí Tadeas😀
Prosím už žádní další -ášové!!! 🙂 Pamatujte na nás učitelky, ty děti se pak hrozně pletou 😀 Jsem za staré dobré Jardy, Michaly a kdo chce být originální, tak třeba takový Vladimír, Miroslav nebo Jiří je dnes už vzácnost - takový chlapec je mezi -áši výjimečný 🙂
@annaarazim Nelíbí se mi ani jedno, ale kdybych musela vybrat, tak Matyáš a Tobiáš. Nejhorší mi přijde Mathias a Tobias, obvzlášť k typicky českému přijmení. Nicméně je to samozřejmě každého věc 🙂.
@annaarazim
Ted uz bych nedala ani jednu dvojci.Roztrh se s nima pytel.
Kámoška má Matyáše a Eliáše
Já osobně bych nedala oběma dětem jméno končící na - áš, to mi přijde jako bez nápadů🤷♀️, aneb tak tam něco "plácnem" hlavně s - áš...
Vždyť je tolik krásných jmen nejen s -áš na konci 🍀
Za mě taky ani jedno, už se mi všichni "-iášci" úplně příčí a dát to ještě double dvojčatům? Vždyť jim to budou celý život všichni plést. 😖
Těchto jmen je teď tolik, jmenuje se tak každý druhý. Možná těch Mikulášů není tolik. A ještě jak se ta jména rýmují, to osobně úplně nesnáším, přijde mi to tak neoriginální jako holky Emma a Ella 🙄 Dala bych Radim a Michal nebo Lukáš a Marek ❤️
My máme Tobiáš 11 a Mikuláš 5 když jsme jména dávali tak v okolí tato jména ještě nebyla 😉
Matyáš a Tobiáš kdyz uz to teda musi byt
Když to jinak nejde tak Matyáš a Tobiáš, ale je jich fakt hodně. Dcera měla ve školce ve třídě 4x Matýsek plus další Tadeáš, Tobiáš, Eliáš, děs 😄
Mně se tahle jména moc nelíbí, ale když už bych si musela vybrat, tak Matyáš a Tobiáš.
Neohlížejte se na to, jestli jich je hodně nebo málo, jestli se někomu líbí nebo ne. Jméno si vyberte podle toho jak to cítíte, jsou to vaše děti a vy je budete oslovovat 😊
Já bych byla pro Matouš a Tomáš nebo se mnou hrozně líbí Tristan ale to je asi extrém 😉
@annaarazim máme syna Tobiáše, Lukáše a Josefa. Švagr má Tadeáše, Matyáše. Občas se nám to plete 😂
Máme Eliáše a každý se ptá, kde jsme k tomu jménu přišli 🤦♀️🙂...
Právě že Matyášů už je hodně, ale jméno je to pěkné.
@annaarazim Jeremiáš!
@lenuli89 taky máme Eliáše ❤️
Mám Tobiáše, ale mít ještě někdy kluka tak bych mu Matyáš nedala. Přijde mi, že tahle dvojice jmen je teď děsně ohraná. Mně když se začalo líbit jméno Tobiáš (osm let zpět), znala jsem sotva jednoho. Teď Tobiáše máme skoro čtyřletého a vyrojilo se jich dost. Naštěstí okolo nás ale žádný
@annaarazim mám dvojcata a mají úplně rozdílný jména. Mě se ty podobne znějící vůbec nelibi. Už takhle budou mít spoustu věci společných. Matyáš a Tobiáš nebo Martin a Marek se mi zda divny.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@annaarazim nevím, Matyášů a Tobiášů, nebo Tadeášů je všude nějak moc. Co třeba Mikuláš a Tomáš.