Nemáte někdo nějaký osvědčený nápad jak na nespavost? V noci usnu úplně v pohodě, ale ve 3 nebo ve 4 hodiny se probudím a tím pro mě noc končí. V tu chvíli jsem sice vyspaná, ale přes den se mi pak chce hrozně spát. Už jsem zkoušela všechno možné co mě napadlo a nic. jsem asi v 10. týdnu.
@zborilova1989 tiez vstavam o stvrtej, ale vacsinou este po siestej na chvilu zaberiem.
@jamia nikdy dříve jsem se spaním problémy neměla. Začalo úplně ze dne na den.a než porodím tak to mám ještě sakra daleko 🙂)
@zborilova1989 Taky jsem tím trpěla úplně na začátku a ke konci těhotenství, bohužel dělat se s tím nedá nic no 🙂
@jamia tak přesně toho jsem se bála...
ja jsem mela v tehotenstvi ten samy problém, ale potom jsem ještě dopoledne zabrala a vecer sla dřív spat. Jestli mas cas pro sebe a odpočívat, relaxovat - využívej toho, dokud je cas. S mimcem se pak taky dlouho nevyspíš 🙂 Moje dcera byla a je na stesti v noci hodna a spi, ale stejne musíš ze zacatku na krmeni i budit po 3 hodinách 😉
Jsem v 9 týdnu, Mám stejný problém , ale přes den mám mikrospánky .Napříkld při jídle 😀 😅
Holky jsem v 8 týdnu a problém mám stejný též přes den jsem hrozně ospalá a spala bych i za chůze 🙂 večer někdy usnu hned a někdy mi to trvá ale vzbudím se třeba už ve 4 nebo v 5 ráno a potom už nemůžu zabrat
@kajinka2 Tak mě to teda naštěstí asi po třech týdnech přešlo, ale to bylo asi vážně štěstí,protože mi nezabralo nic.
@zborilova1989 Tak to budte ráda že to přešlo já v to doufám taky 🙂
Holky, já mám tento problém už asi od zač. 3. měsíce, teď jsem na konci 4. m. Šíleně unavená chodím spát kolem 22h, vzbudím se kolem půl noci na wc a pak kolem 2h na wc a to už se mi sakra blbě usíná, spíš třeba 2-3 hodiny nespím, pak usnu, ale zas jen na chvíli a celý den jsem jak přejetá. Dá se na to zvyknout, už mě to tolik netrápí a je fakt, že s prckem nebo s velkým pupkem ve 3. trimestru to bude zřejmě daleko horší. Těhu zdar 😅 😀
Já s tím měla problém už před otěhotněním, ale teď je to ještě horší. Jestli budete některá chtít, koukněte na můj blog, třeba vám to trošku pomůže ;)
klidně, pokud můžeš, tak pospávej přes den 🙂 také jsem v to tak měla v 1. trimestru - najednou v noci nespavost, ale přes den únava! večer se dá ještě uvařit si meduňkový čaj, ten vážně zabírá 🙂 anebo se jít ještě večer projít - stačí i 15min kolem baráku! (vlastní doporučení)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Porodit 🙂 měla jsi to i před těhotenstvím?