Máte osvědčený nápad jak na nespavost v těhotenství?

zborilova1989
31. led 2016

Nemáte někdo nějaký osvědčený nápad jak na nespavost? V noci usnu úplně v pohodě, ale ve 3 nebo ve 4 hodiny se probudím a tím pro mě noc končí. V tu chvíli jsem sice vyspaná, ale přes den se mi pak chce hrozně spát. Už jsem zkoušela všechno možné co mě napadlo a nic. jsem asi v 10. týdnu.

jamia
31. led 2016

Porodit 🙂 měla jsi to i před těhotenstvím?

myjusiatko
31. led 2016

@zborilova1989 tiez vstavam o stvrtej, ale vacsinou este po siestej na chvilu zaberiem.

zborilova1989
autor
31. led 2016

@jamia nikdy dříve jsem se spaním problémy neměla. Začalo úplně ze dne na den.a než porodím tak to mám ještě sakra daleko 🙂)

jamia
31. led 2016

@zborilova1989 Taky jsem tím trpěla úplně na začátku a ke konci těhotenství, bohužel dělat se s tím nedá nic no 🙂

zborilova1989
autor
31. led 2016

@jamia tak přesně toho jsem se bála...

sixtynka
31. led 2016

ja jsem mela v tehotenstvi ten samy problém, ale potom jsem ještě dopoledne zabrala a vecer sla dřív spat. Jestli mas cas pro sebe a odpočívat, relaxovat - využívej toho, dokud je cas. S mimcem se pak taky dlouho nevyspíš 🙂 Moje dcera byla a je na stesti v noci hodna a spi, ale stejne musíš ze zacatku na krmeni i budit po 3 hodinách 😉

andreaandy1
31. led 2016

Jsem v 9 týdnu, Mám stejný problém , ale přes den mám mikrospánky .Napříkld při jídle 😀 😅

kajinka2
6. bře 2016

Holky jsem v 8 týdnu a problém mám stejný též přes den jsem hrozně ospalá a spala bych i za chůze 🙂 večer někdy usnu hned a někdy mi to trvá ale vzbudím se třeba už ve 4 nebo v 5 ráno a potom už nemůžu zabrat

zborilova1989
autor
7. bře 2016

@kajinka2 Tak mě to teda naštěstí asi po třech týdnech přešlo, ale to bylo asi vážně štěstí,protože mi nezabralo nic.

kajinka2
7. bře 2016

@zborilova1989 Tak to budte ráda že to přešlo já v to doufám taky 🙂

luciferkaklaris
7. bře 2016

Holky, já mám tento problém už asi od zač. 3. měsíce, teď jsem na konci 4. m. Šíleně unavená chodím spát kolem 22h, vzbudím se kolem půl noci na wc a pak kolem 2h na wc a to už se mi sakra blbě usíná, spíš třeba 2-3 hodiny nespím, pak usnu, ale zas jen na chvíli a celý den jsem jak přejetá. Dá se na to zvyknout, už mě to tolik netrápí a je fakt, že s prckem nebo s velkým pupkem ve 3. trimestru to bude zřejmě daleko horší. Těhu zdar 😅 😀

mama4tata
13. bře 2016

Já s tím měla problém už před otěhotněním, ale teď je to ještě horší. Jestli budete některá chtít, koukněte na můj blog, třeba vám to trošku pomůže ;)

mrshka
13. bře 2016

klidně, pokud můžeš, tak pospávej přes den 🙂 také jsem v to tak měla v 1. trimestru - najednou v noci nespavost, ale přes den únava! večer se dá ještě uvařit si meduňkový čaj, ten vážně zabírá 🙂 anebo se jít ještě večer projít - stačí i 15min kolem baráku! (vlastní doporučení)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru