Dostala jsem na Vánoce 60ti minutovou masáž, ale pak jsem zjistila, že jsem těhotná. Můžu masáž absolvovat?
Jsou i specialni masaze pro tehotne, ja znam napriklad thajske v Tawanu, kde nabizi i tehotenske. Jinak je treba se zeptat nebo je informovat predem, aby ti masaz neublizila. No ja bych to asi stejne nechala na 2. trimestr. Urcite se pujde s nima domluvit. No mne bylo v prvnim tak blbe, ze bych se jim tam stejne asi poblinkala 🙂.
Změnila bych si ji na těhotenskou (nebo několik) či si domluvila posunutí termínu 😉
si musím zjistit, zda těhotenskou vůbec dělají a zda to jde prohodit.. to je totiž poukaz na výběr ze tří druhů... no při nejhorším tam pošlu za sebe manžela 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, nedoporučuju, byla jsem cca ve 12. týdnu, druhý den jsem začala krvácet. Při masáži se vše překrvuje a pak právě může dojít ke krvácení. Já byla na relaxační asi 15 minut, 60 minutovou bych neriskla. Zkus vyměnit za těhotenskou masáž 🙂